Nieuws, Persbericht

Door goud ondersteunde Crypto Exchange biedt veilige haven voor Crypto beleggers

GOLD.IO streeft naar de ontwikkeling van gedecentraliseerde en zelfregulerende community exchange.


Turbulentie op de wereldmarkten is niets nieuws, maar de cryptocurrency-gemeenschap heeft te maken met een ongekende 18 maanden.
De behoefte aan een volledig gedecentraliseerde, stabiele, zelfregulerende en door de gemeenschap geleide exchange die beleggersvertrouwen kan bieden temidden van een chaotische wereldeconomie, is nog nooit zo sterk geweest.


De gouden standaard instellen met de basisprincipes van Crypto.

Met een schaalbare inter-blockchain en gedecentraliseerde uitwisseling is het GOLD.IO-platform niet alleen zelfregulerend en geleid door zijn stakeholders, maar ook asset-linked, waardoor exchange-investeerders een ongeëvenaarde portfolio-beveiliging bieden.


Goud heeft altijd de marktstandaard bepaald en heeft eeuwenlang traditionele financiering vergeleken, dus waarom zou de markt voor cryptocurrency anders zijn?

Als een commodity heeft het menig financiële storm doorstaan en blijft het dit vandaag doen. Afgezien van een kleine prijsvolatiliteit heeft het consistent zijn marktwaarde behouden en met een onstabiele geopolitieke, crypto-economische vooruitzichten kan het edelmetaal een veilige haven vormen voor crypto-activa.


Kortom, een goudgekoppelde en gesteunde crypto exchange biedt niet alleen zekerheid over uw bezittingen, maar ook een gemoedsrust – de wereld heeft zwaardere tijden doorgemaakt dan vandaag, maar goud heeft altijd de koers overleefd.


GOLD.IO – Verstrekken van een defensieve activabescherming voor uw beleggingen.

Met een team van meer dan 30 ervaren ontwikkelaars heeft GOLD.IO eenvoudigweg een zusterketen van het EOS-project opgezet met de missie om een gedecentraliseerde Exchange (DEX) te maken van soepele communicatie tussen blokken, die niet alleen persistente marktinvloeden elimineert, maar ook de uniek voordeel van een commodity-activaklasse.

De combinatie van de kracht van goud en een groeiende gemeenschap die niet alleen zelfregulerend is maar ook door belanghebbenden wordt geleid – GOLD.IO streeft ook naar de ontwikkeling van een volwaardige gedecentraliseerde autonome gemeenschap (DAC) op basis van de grondbeginselen van de blockchain. De DAC zal dienen als regelgevend toezicht op de uitwisseling met alle belanghebbenden die volledige stemrechten hebben, zeggenschap hebben over projectontwikkeling en, nog belangrijker, het vermogen om hun winst te definiëren.


Gold-back-tokenomics biedt handelsefficiëntie en hoge liquiditeit.

Met wereldwijde aandelenvolatiliteit op zijn best en een neerwaarts traject op slechter niveau – volgens Goldman Sachs zijn de markten gegrepen door de vrees voor wat er in het komende jaar zou kunnen komen, een goudgekoppelde beurs, met inherent hoge liquiditeit, kan het risico van investeerders gedeeltelijk verkleinen.

Zonder enige onafhankelijke of eerlijke uitwisseling om te bieden wat GOLD.IO kan, zijn de voordelen van het platform als marktleider duidelijk, maar de echte magie komt met het EOISO blockchain-systeem zelf – het elimineert manipulatie door derden en biedt een unieke architectuur om zorgen dat gebruikers de bewaarder van hun goud blijven. Word lid van de kracht van Goud!


Doe mee met de Goud Renaissance!

Neem voor alle vragen in de media en branche contact met ons op via onze  website of chat vandaag nog met ons – we horen graag van u!

Ga voor meer informatie over ons naar onze website – als leiders in de gedecentraliseerde uitwisselingsruimte willen we met u samenwerken!