crypto prijs stijgt
Altcoin

Drie Crypto’s om in de gaten te houden gedurende de feestdagen

De cryptomarkt heeft de afgelopen dagen een opwaartse beweging laten zien, vooral bij een aantal altcoins die opmerkelijke koersstijgingen hebben doorgemaakt. Deze trend biedt investeerders uitstekende kansen om winst te behalen.

Met de kerstperiode in het verschiet, vormt dit een extra stimulans voor de alerte investeerder. Er zijn met name twee projecten die zich onderscheiden door hun aanzienlijke potentieel voor waardegroei.

Gala (GALA)

Eén van die interessante projecten is GALA. GALA, de cryptomunt van het Gala Games ecosysteem, richt zich op de gamingindustrie. Gala Games heeft als hoofddoel de gamingwereld te decentraliseren door spelers meer controle en eigendomsrechten over hun games en in-game items te geven.

Het project beleefde zijn hoogtepunt in 2021 met een all-time high van $0,82. Echter, in 2023 begon de waarde van de digitale munt te dalen vanaf een waardering van $0,59 in januari, en bereikte uiteindelijk een dieptepunt van iets onder de $0,013 in oktober. Sindsdien heeft GALA een ommekeer gemaakt en een opmars ingezet, waarbij de waarde steeg tot boven de $0,031 – een toename van bijna 150%. Deze trendomkering suggereert dat er nog aanzienlijk groeipotentieel is voor het project.

THORChain (RUNE)

Een ander interessant project is THORChain. THORChain is een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het voor gebruikers mogelijk maakt om cryptocurrencies tussen verschillende blockchains uit te wisselen zonder tussenkomst van een gecentraliseerde partij.

Het project begon 2023 met een waarde van $1,28. Sindsdien heeft THORChain een aanzienlijke waardestijging doorgemaakt. Op het moment van schrijven is de koers gestegen naar $5,20, wat een indrukwekkende toename van meer dan 400% betekent. Deze aanzienlijke groei heeft het project vooral in de laatste twee maanden ervaren, een prestatie die tot nu toe lijkt door te zetten.

Fetch.ai (FET)

Tot slot willen we Fetch.ai onder de aandacht brengen, een blockchain platform dat kunstmatige intelligentie (AI) integreert. Fetch.ai (FET) heeft recentelijk een opmerkelijke waardestijging van 300% in slechts twee maanden tijd doorgemaakt.

Het platform, dat zich toelegt op het verhogen van efficiëntie in diverse sectoren, maakt gebruik van het Ethereum (ETH) netwerk voor zijn AI-gedreven autonome agenten en slimme contracten. Deze significante groei is mede te danken aan een recente samenwerking met SingularityNET, gericht op het aanpakken van geavanceerde uitdagingen in de wereld van AI.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Fetch.ai of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano