Newsbit

eBay ontkent accepteren van cryptocurrencies

eBay ontkent de geruchten dat het cryptocurrency gaat accepteren als betaalmethode. Dit vertelt een rapport van Bloomberg.


eBay gaat geen Crypto accepteren

De speculaties begonnen toen er foto’s verschenen van gigantische advertenties op de Consensus conferentie in New York. Op 1 van de billboards stond:

“Virtuele valuta. Het gebeurt op eBay. ‘

Door deze foto’s begon er een flinke hype te ontstaan onder cryptofans. Inmenging van 1 van de grootste online marktplaatsen ter wereld zou een belangrijke stap zijn richting wereldwijde omarming van crypto’s. Echter, een woordvoerder van eBay vertelt dat de geruchten niet kloppen:

“Cryptocurrency wordt niet geaccepteerd als betaalmethode op het eBay-platform en maakt ook geen deel uit van onze betalingsstrategie.”


Andere grote bedrijven begeven zich wel in Cryptomarkt

Ondanks deze weigering hebben lijkt het dan andere grote bedrijven zich wel gaan inmengen in de crypto industrie. Starbucks en Facebook zijn de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws geweest over hun betrokkenheid bij cryptocurrencies.

Naar verwachting zal Starbucks Bitcoins gaan accepteren als betaalmiddel in haar winkels. Facebook zal waarschijnlijk een eigen stablecoin gaan lanceren genaamd de FB coin. De inmenging van deze giganten is een goed teken voor de cryptomarkt.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top