Bitcoin Cover
Persbericht

Een doorbraak van $50.000 zou Bitcoin naar ATH kunnen stuwen; Groeiend enthousiasme voor Quant en InQubeta

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) is hoog op de ETF-manie en is dit jaar één van de meest gewilde cryptocurrencies. Eerder in januari gaven Amerikaanse toezichthouders Bitcoin ETF’s groen licht, wat de markten stormenderhand veroverde. Terwijl de cryptosector onder de indruk is van het Bitcoin ETF-markteffect, suggereren analisten dat de prijs van Bitcoin de komende maanden een recordhoogte van $50.000 zou kunnen bereiken.

Ook de cryptomarkt was goedgeluimd door het groeiende enthousiasme onder investeerders voor InQubeta (QUBE) en Quant (QNT). Zowel Quant als InQubeta hebben de impact vergroot door DeFi toegankelijker te maken voor bedrijven.

In het geval van InQubeta was de groei van de voorverkoop een belangrijke drijvende kracht achter haar populariteit. In 2023 werd het geprezen als één van de beste nieuwe ICO’s na het recordsucces in de voorverkoop. De ICO heeft tot nu toe $8,4 miljoen opgehaald.

InQubeta: AI-startups naar nieuwe hoogten leiden

InQubeta is gebouwd op het Ethereum-netwerk en maakt fondsenwerving een stressvrije klus voor startups. Het helpt deze bedrijven ook om hun bedrijf te laten groeien door ze in contact te brengen met professionals uit de sector die hen waardevolle inzichten kunnen bieden.

Investeerders kunnen een startup-project steunen door de bijbehorende NFT te kopen op de online marktplaats van InQubeta. Het portaal is transparant en maakt ook fractionele investeringen mogelijk. Alle NFT’s worden gekocht met de eigen cryptocurrency van InQubeta, de QUBE-token.

De QUBE-token heeft om meerdere redenen een grote rol gespeeld bij het vergroten van de populariteit van InQubeta. Het is een deflatoir token dat uw portefeuille inflatiebestendig kan maken. Wanneer de inflatie stijgt, wordt het aanbod van het token door het model verlaagd.

Omdat het aanbod lager is dan de vraag, blijft de prijs stabiel en zijn er geen prijsschommelingen. Elke stijging van het aanbod wordt tegengegaan door extra tokens in omloop te vernietigen.

Deze top-altcoin speelt ook een sleutelrol in het bestuur van het platform. Elke nieuwe functie of protocolwijziging wordt geïntroduceerd door erover te stemmen. Tokenhouders gebruiken hun stemrecht om deel te nemen aan het proces en ongewenste wijzigingen aan het platform te elimineren.

InQubeta biedt ook een breed scala aan bedrijfsontwikkelingsdiensten voor startups waarmee ze hun bedrijf kunnen opschalen. Eén van de belangrijke diensten is mentorschap en begeleiding, waarbij startups kunnen communiceren met ervaren AI-experts en kunnen leren hoe ze uitdagingen in de sector kunnen oplossen.

Deze bedrijven kunnen rekenen op de juridische en boekhoudkundige ondersteuning van InQubeta om juridische of financiële hindernissen in hun groeitraject te overwinnen.

BuyQube

Quant’s Overledger te integreren met Make

Quant is een gedecentraliseerd platform dat op blockchain gebaseerde middelen biedt voor bedrijven en tools om dApps voor ontwikkelaars te creëren. Het oorspronkelijke token is QNT en wordt gebruikt voor alle transactiedoeleinden op het platform. Wat opvalt aan de tools van Quant is dat ze over meerdere blockchains beschikken.

Quant is 2024 sterk begonnen, omdat de belangstelling van beleggers gestaag is toegenomen vanwege de indrukwekkende groei. Afgaande op de belangrijkste indicatoren zijn marktexperts van mening dat dit voor QNT-houders een goed moment zou kunnen zijn om hun bezit te consolideren.

In een recente ontwikkeling heeft Quant de integratie aangekondigd van zijn multi-chain API-platform Overledger met Make. Met de verhuizing zouden de Make-gebruikers Overledger kunnen gebruiken om workflows te automatiseren en op maat gemaakte oplossingen voor ondernemingen te creëren.

BlackRock’s Bitcoin ETF overschrijdt de $1 miljard aan instroom van investeerders

Bitcoin is een Peer-to-Peer digitale valuta die wordt gebruikt voor online betalingen. Alle transacties waarbij het oorspronkelijke token BTC betrokken is, worden geverifieerd met behulp van het Proof-of-Work-consensusprotocol.

Aangespoord door de opwinding rond spot-ETF’s heeft Bitcoin zijn positie op de markt als toonaangevend crypto-actief versterkt. Gezien de opwaartse trend in zijn prestaties suggereert een deel van de analisten dat als Bitcoin erin slaagt het niveau van $50.000 te doorbreken, het deze winsten zou kunnen uitbreiden om een nieuwe prijs aller tijden (ATH) te bereiken.

Veel experts zijn van mening dat het momenteel één van de beste crypto’s is en dat het logisch is dat BTC-houders hun bezit vergroten.

In een gerelateerde ontwikkeling overschreed BlackRock’s Bitcoin ETF de $1 miljard aan instroom van investeerders, waardoor het de eerste van de ETF’s was die de mijlpaal bereikte. BlackRock was één van de elf ETF’s die op 10 januari werden verhandeld na goedkeuring van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

BuyQube

Conclusie

Bitcoin, Quant en InQubeta zijn de beste cryptomunten van dit jaar om in te investeren. Deze munten lieten vorig jaar een geweldige show zien en zouden het momentum ook in 2024 heel goed kunnen voortzetten.

Deze cryptocurrencies maken gebruik van het potentieel van de DeFi-technologie om het gemakkelijker te maken om op blockchain gebaseerde activa te gebruiken en rijkdom te creëren. Hun robuuste beveiligingsframeworks vergroten het vertrouwen van crypto-gebruikers door hun bezittingen en privacy goed te bewaken.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.