Persbericht

Een expert gelooft dat deze 4 cryptocurrencies een koopje zijn tegen de huidige prijzen – Stap in en verzeker je van winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De recente dip in de cryptomarkt heeft investeerders een nieuwe kans gegeven om in te stappen in verschillende bestaande en nieuwe DeFi-projecten voordat de markt weer aantrekt. Experts hebben een aantal tokens geïdentificeerd die de moeite waard zijn om in te investeren voor aanzienlijke winsten. Deze omvatten Filecoin (FIL), Arbitrum (ARB), Avalanche (AVAX) en Borroe Finance ($ROE).

Laten we ontdekken waarom experts deze altcoins hebben gekozen te midden van de markttumult.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

Het Liquid Staking Protocol van Filecoin is onder onderzoek van de Chinese politie.

Het FIL liquid staking protocol van Filecoin, STFIL, kwam onder vuur te liggen van de Chinese politie op 9 april nadat enkele leden van het technische team waren opgepakt door de politie. Als gevolg hiervan werden de op het platform gestake-te Filecoin (FIL) tokens verplaatst naar een ander adres buiten hun controle. Echter, de Filecoin Foundation heeft besloten de situatie te onderzoeken nadat de gemeenschap zijn bezorgdheid uitte over hun gestake-te FIL tokens.

Het STFIL Protocol bracht de situatie naar buiten via een tweet op 9 april, waarin het de Filecoin (FIL) gemeenschap informeerde dat er advocaten zijn ingehuurd om juridische bijstand te verlenen aan het vastgehouden technische team. Het adres dat de gestake-te FIL tokens vasthoudt, bevat 2,56 miljoen Filecoins ter waarde van $23 miljoen. De Filecoin Foundation heeft de gemeenschap verzekerd dat de in beslag genomen FIL tokens met alle mogelijke middelen zullen worden teruggevorderd, hoewel dit enige tijd kan duren.

Filecoin (FIL) is tussen 9 en 14 april gedaald met 40,7% van $9,30 naar $5,51. Met de interventie van de Filecoin Foundation zijn FIL-stakers optimistisch over het terugkrijgen van hun in beslag genomen tokens. Echter, experts geloven dat de aanhoudende marktdaling de prijs van FIL verder zal drukken, met een doel van 9,2% naar $5,00, waardoor investeerders de token tegen een nog lagere prijs kunnen verwerven.

Arbitrum hint op een mogelijke comeback

De recente door Bitcoin geleide aanval heeft top-altcoins zoals Ethereum (ETH) en zijn laag-2 token Arbitrum (ARB) een significant deel van hun marktwaarde doen verliezen. Echter, ondanks de uitverkoop blijft Arbitrum (ARB) stevig staan met een marktkapitalisatie van $3,8 miljard. Met ARB die is gecrasht naar $1,00, een prijsniveau dat voor het laatst gezien werd op 1 december, en verkopers die geleidelijk minder worden, geloven experts dat het tijd is voor een ommekeer naar boven.

De Relative Strength Index (RSI) versterkt dit sentiment door aan te tonen dat Arbitrum (ARB) uit het oververkochte gebied opstijgt. Ook de MACD-lijn, die al een tijdje onder de nul lijn beweegt, is begonnen met convergeren naar boven. Deze indicatoren suggereren dat de stieren van Arbitrum (ARB) binnenkort actie kunnen ondernemen.

Ondertussen heeft Arbitrum (ARB) 34,6% van zijn marktwaarde verloren, met een daling van $1,56 naar $1,02. De daling is te wijten aan de algemene staat van de markt. Echter, experts geloven dat Arbitrum (ARB) een goede crypto zou kunnen zijn om te kopen vóór de volgende rally, met een voorspelde extra daling van 16,6% naar $0,85 zodat investeerders het tegen een lagere prijs kunnen kopen.

De totale waarde vastgezet in Avalanche stijgt ondanks prijsdaling

DeFiLlama, een bron voor on-chain intelligence, onthulde dat de Totale Waarde Vastgezet (TVL) op de Avalanche blockchain sterk is gestegen. Dit nieuws komt terwijl Avalanche (AVAX) een enorme klap krijgt van de aanhoudende crash in de cryptomarkt. Volgens DeFiLlama heeft Avalanche (AVAX) nu een TVL van $1,164 miljard, wat hoger is dan de hoogste cijfers op 10 november 2023.

After the revelation on April 11, market participants have begun to surmise the possibility of Avalanche (AVAX) climbing back to $50.00. As the chart reflects, Avalanche (AVAX) continues to sink due to increased selling pressure on the asset. 

Na de onthulling op 11 april zijn marktdeelnemers begonnen met het vermoeden van de mogelijkheid dat Avalanche (AVAX) terug kan klimmen naar $50,00. Zoals de grafiek laat zien, blijft Avalanche (AVAX) dalen door toegenomen verkoopdruk op het activum.

Toch toont de Relative Strength Index (RSI) aan dat Avalanche (AVAX) momenteel in het midden van de overgekochte en oververkochte zones staat op 48, wat suggereert dat een actie van de stieren AVAX naar het bastion van de eerstgenoemde zou kunnen overbrengen.

Borroe Finance bereidt zich voor op een rally na het ophalen van $3,8 miljoen

Recente marktgegevens tonen aan dat Borroe Finance ($ROE) zich opmaakt voor een stijging nadat het $3,7 miljoen heeft opgehaald in voorverkoopfinanciering. De cijfers geven aan hoeveel investeerders tot nu toe hebben geïnvesteerd in Borroe Finance ($ROE) tijdens de voorverkoop. De stijgende cijfers wijzen erop dat een prijsstijging van de nieuwe ICO-munt aan de gang is.

Borroe Finance is naar voren gekomen als een oplossingsaanbieder voor financiële tegenslagen van Web3-deelnemers. De focus ligt op het creëren van meerdere inkomstenstromen voor Web3-gebruikers. Enkele van deze inkomstenbronnen op Borroe Finance omvatten de AI-financieringsmarkt voor het verhandelen van afgeprijsde NFT’s, de voorverkoop van $ROE, en het DeFi-protocol.

Crypto-investeerders hebben geprofiteerd van de voorverkoop van Borroe Finance, met een winst van 100% op hun kapitaal nadat $ROE steeg van $0,01 naar $0,02. Ze verwachten nog eens 25% winst wanneer Borroe Finance ($ROE) $0,025 bereikt, de prijs bij notering op een gedecentraliseerde beurs (DEX). Na de beursnotering voorspellen experts dat Borroe Finance ($ROE) ongekende hoogten zal bereiken en dat vroege investeerders maximale winsten zullen behalen.

Leer meer over Borroe Finance ($ROE) hier:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Group | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.