Ethereum NuggetRush
Persbericht

EigenLayer bereidt zich voor op lancering van mainnet; Ethereum (ETH) en FLOKI (FLOKI) nabij ATH’s – Investors Eye NuggetRush (NUGX) voorverkoop voor enorme winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • EigenLayer kondigde voorbereidingen aan voor de lancering van het mainnet.
  • Ethereum en FLOKI komen dichter bij hun ATH’s te midden van een sterke prijsstijging.
  • NuggetRush wordt na de lancering getipt voor een stijging van 70x.

De crypto-scene bruist van opwinding, van de aanstaande mainnet-lancering van EigenLayer tot Ethereum (ETH) en FLOKI (FLOKI) die dichter bij hun ATH’s komen. Wat deze opwinding nog groter maakt, is NuggetRush (NUGX), een aankomende P2E-memecoin.

Deze opkomende cryptovaluta is hard op weg een favoriet te worden onder beleggers, die hun enorme winsten verdubbelen. Omdat zijn marktdebuut explosief zal zijn, is het één van de beste munten om in te investeren.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): klaar om te exploderen na zijn marktdebuut

NuggetRush (NUGX) vertegenwoordigt het beste van de meme- en nutswerelden, wat de enorme belangstelling voor de voortdurende voorverkoop verklaart. Er is een duizelingwekkende $3 miljoen opgehaald met vroege financiering, met beloften van explosieve groei na de lancering.

In de lanceringsronde van de ICO kost een token slechts $0,019, waarbij analisten een stijging van 70x na de lancering voorspellen: Lambo! Dit, samen met de nieuwigheid ervan, is de reden waarom investeerders massaal naar de voorverkoop komen, in de hoop mee te kunnen liften op de enorme bullish golf.

NuggetRush bevindt zich op het kruispunt van memes en nut en is een mix van P2E, GameFi, NFT’s en, nog belangrijker, memes. Dankzij zijn nieuwigheid verspreidde de aantrekkingskracht zich over het cryptolandschap, waardoor het klaar was voor massale adoptie en explosieve groei.

Als gevolg hiervan is de enorme belangstelling voor deze opkomende cryptovaluta begrijpelijk: een bullish golf die u ook niet mag missen.

NuggetRush Kopen

EigenLayer bereidt de lancering van het mainnet voor

EigenLayer is een Ethereum-heropnameproject waarmee gebruikers reeds ingezette ETH opnieuw kunnen inzetten, waardoor protocollen van derden worden beveiligd. In een blogpost die donderdag werd gepubliceerd, kondigde Eigen Labs aan: “Onze primaire focus blijft een soepele lancering waarbij prioriteit wordt gegeven aan zowel beveiliging als prestaties.”

Een routekaart met plannen om zijn mainnet te lanceren, doet al de ronde in de cryptogemeenschap. Volgens Eigen Labs wordt er een gefaseerde aanpak geïntroduceerd, die nu begint en de komende weken wordt voortgezet, om een soepele lancering te garanderen.

Nu de verwachting toeneemt, beloven de komende weken leuk te worden. Niet alleen voor EigenLayer maar voor het hele Ethereum-ecosysteem.

Ethereum (ETH): komt dichter bij zijn ATH

Ethereum (ETH) is de toonaangevende altcoin. Het is qua marktomvang alleen Bitcoin achtergebleven en is één van de beste munten om in te investeren. Na de stijging van het beleggerssentiment na de BTC ETF heeft ETH een bullish koers gevolgd, waarbij het steeds dichter bij zijn all-time high (ATH) van $4.800 kwam.

Terwijl het op stoom komt en richting zijn piek in 2021 racet, is Ethereum een teken om op te wedden. Volgens deskundigen zijn de prijsvooruitzichten voor 2024 veelbelovend, met een verwachte koers van $10.000 voordat het jaar ten einde loopt.

Ondanks de buzz rond DYM en JUP – nieuw gelanceerde altcoins – is de run van Ethereum niets minder dan opmerkelijk geweest. Het vooruitzicht op goedkeuring van spot ETH ETF’s heeft ook de opkomst gestimuleerd, waardoor het een goede cryptomunt is om te kopen.

FLOKI (FLOKI): Voorbereiding op prijsontdekking

FLOKI (FLOKI) is één van de toonaangevende meme-tokens in de crypto-ruimte: een belachelijk goedkope en veelbelovende altcoin. Door de laatste sprong steeg de meme-ranglijst, waardoor zijn status als één van de beste meme-munten werd versterkt.

Door de meeste van de beste altcoins in de schaduw te laten, bracht FLOKI’s bull run het binnen zeer korte afstand van zijn ATH. Nu de bulls steeds meer momentum krijgen, bereidt het zich voor op de volgende sprong, die het naar koersontdekking zal stuwen – op volle kracht!

Te midden van het groeiende vertrouwen in het potentieel ervan is FLOKI één van de beste munten om in te investeren. Daarom raden we aan om het aan uw portefeuille toe te voegen als u dat nog niet heeft gedaan. Gewoon HODL nu om FOMO later te vermijden.

Conclusie

EigenLayer kondigde voorbereidingen aan voor de lancering van het mainnet, wat voor opwinding zorgde binnen de crypto-scene. Tegelijkertijd stijgen Ethereum en FLOKI enorm en naderen hun piek in 2021, terwijl NuggetRush zich voorbereidt om te exploderen na zijn marktdebuut. Via de onderstaande link kunt u deelnemen aan de NUGX ICO en uzelf positioneren voor verbluffende winsten.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.