blastupp
Persbericht

Elite L2-projecten walvissen verzamelen zich: Cryptos om te bekijken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een grote verschuiving is aan de gang in het crypto landschap nu grote spelers gestaag middelen bundelen in Layer 2-oplossingen, wat wijst op een nieuwe fase in de groei van blockchain technologie. Tegen deze achtergrond introduceert dit artikel enkele opkomende L2-projecten die interesse en investeringen aantrekken van deze toonaangevende walvissen, waarmee het potentieel van deze crypto’s in het snel veranderende universum van digitale valuta wordt benadrukt.

BlastUP Presale Overtreft $1 Miljoen: In Afwachting van het Volgende Grote Ding in Crypto

BlastUP, het vooraanstaande lanceerplatform op Blast, heeft onlangs een plons gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende start, waarbij in enkele weken meer dan $1 miljoen werd opgehaald. Dit project creëert buzz en trekt het groeiende aantal vroege investeerders aan die het hoge potentieel van BlastUP al hebben erkend.

BlastUP staat op het punt een daverend succes te bereiken, met plannen om Web3-tools te versterken met AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel bevindt BlastUP zich in zijn vierde voorverkoopfase, waarbij BlastUP-tokens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Door deze tokens nu te kopen voor $0,055, krijg je een flinke korting van 45%, aangezien de lijstprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees Erbij als EERSTE! Krijg de Exclusieve Voordelen van de BlastUP Voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkopen, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s, en de mogelijkheid om rente te verdienen door staking.

Met een eenvoudige missie om blockchain-startups sneller te laten groeien en meer te laten verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is diep toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte start in de cryptoruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP loopt door tot 2026, met plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen speciaal voor startup-teams, en de Community Marketplace op te zetten.

>> Doe NU mee aan de BlastUP Voorverkoop om Vroege Voordelen te Ontgrendelen <<

Polygon in Opwaartse Beweging: Obstakels en Groei Voorspeld

De recente mijlpaal van Polygon duidt op aanzienlijke vooruitgang. Deze prestatie zou een opwaartse beweging van de prijs kunnen teweegbrengen, mogelijk het tweede weerstandsniveau van $1.27 bereikend als het het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1.13 overschrijdt. De MACD, Stochastische indicator en RSI tonen allemaal een neutraal gedrag, licht neigend naar een koopsignaal, wat overeenkomt met het positieve sentiment.

Aan de andere kant zijn er enkele obstakels voor Polygon. De huidige handel ligt dicht bij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1.13, wat wijst op de mogelijkheid van een terugval. De dichtstbijzijnde en tweede steunniveaus op respectievelijk $0.82 en $0.63 kunnen in het spel komen als MATIC verkoopdruk ondervindt. Daarom, hoewel de lange-termijn SMA 100-dagen koopaanbeveling wijst op positieve groei, mogen onmiddellijke markttendensen niet over het hoofd worden gezien.

De huidige stijging van Optimisme naar $4, waardoor alle houders in de winstzone komen, wijst op een positieve traject. Kijkend naar het tweede weerstandsniveau op $4.95, kan dit op korte termijn een haalbaar doel zijn, vooral gezien de koopaanbeveling van de MACD-indicator. Het feit dat de 100-dagen simpele moving average ook een koop aangeeft, suggereert een sterke opwaartse trend.

Om deze vooruitzichten in evenwicht te brengen, is het belangrijk op te merken dat de huidige prijs boven de 10-dagen simpele moving average van $4.42 ligt, waarna een verkoop wordt aanbevolen. Er is dus potentieel voor de prijs om naar beneden te corrigeren. Het dichtstbijzijnde steunniveau ligt op $2.95, wat wijst op een mogelijke dip voor de munt op lange termijn. De Neutrale RSI suggereert ook onzekerheid die de bullish run van Optimisme kan beperken.

Conclusie

Hoewel de groei en ontwikkeling van projecten zoals Polygon en Optimisme lovenswaardig zijn, lijkt BlastUP het hoogste potentieel te hebben in het snel evoluerende cryptolandschap. Door onderdeel te zijn van het robuuste Blast-ecosysteem en het bieden van een uniek concept van het integreren van AI met Web3-tools, positioneert het zich voordelig op de markt. De succesvolle voorverkopen en progressieve routekaart benadrukken verder het potentieel als een game-changer in de sfeer van blockchain-technologie, wat aanzienlijke aandacht verdient van zowel crypto-enthousiastelingen als investeerders.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.