Elon Musk
Persbericht

Elon Musk Crypto Effect: Trader Boekt $2,7 Miljoen Winst Met Nieuwe Crypto Meme – Welke Crypto Gaat Stijgen Na TROLL?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Elon Musk staat bekend om met een enkele tweet zoveel hype te genereren dat een meme coin gebaseerd op die tweet kan exploderen als gevolg. Het is meermaals voorgekomen dat een token zo’n stijging heeft doorgemaakt door de invloed van Musk, waarvan Dogecoin het beste voorbeeld is.

Ook in januari heeft er een explosieve stijging plaatsgevonden bij een nieuwe crypto meme genaamd TROLL. Een trader wist op de hype in te spelen en ging naar huis met $2,7 miljoen.

Het Elon Musk Crypto Effect – Trader Boekt $2,7 Miljoen Winst op Grap van Musk

Een crypto trader investeerde na een grap van Elon Musk op X (Twitter), maar liefst $30.000 in een nieuwe crypto meme: TROLL. De trader had hierdoor zo’n 80,77 biljoen TROLL tokens, die hij uiteindelijk met $2,7 miljoen winst verkocht.

Hoewel deze meme coin in april 2023 al boven water kwam en steeg op zijn eerste dag, deed de TROLL niet erg veel in 2023. Maar toen brak 2024 aan.

Elon Musk veranderde voor zijn grap zijn bio op X naar CTO, ook wel “Chief Troll Officer”. Als gevolg schoot de TROLL meme coin de lucht in met een stijging van +13,208% naar een market cap van $45,2 miljoen en een trading volume van ongeveer de helft daarvan.

Ondanks de hype die TROLL heeft veroorzaakt, is het nu waarschijnlijk geen goed idee meer om te investeren in de meme coin. De hype als gevolg van Elon Musk’s tweets duurt meestal erg kort, waardoor de kans groot is dat TROLL nu weer onderuit zal zakken.

Wat is TROLL?

TROLL is een meme coin die in april 2023 opdook na de hype van Pepe Coin (PEPE). Op de onderstaande grafiek van de TROLL koers is te zien hoe de meme coin in de beginfase ook al een mooie pump doormaakte en de eerste weken erg volatiel was.

In de rest van 2023 zakte TROLL langzaam onderuit voordat het richting december weer langzaam omhoog ging. Maar toen Elon Musk de grap op Twitter uithaalde, schoot de meme coin plotseling de lucht in.

Maar degenen die dit nieuws nu voor het eerst horen, hebben deze boot inmiddels gemist en kunnen beter kijken naar alternatieve meme coins. Deze meme coins zitten nu nog in hun vroege fase, maar zouden later dit jaar onder de radar kunnen verschijnen bij Elon Musk of als gevolg van een grap van Musk kunnen exploderen in waarde.

Welke Nieuwe Crypto Meme Gaat Stijgen Na TROLL?

Meme coins zijn typisch erg volatiel, waardoor ze erg hard kunnen crashen, maar ook erg hard de lucht in kunnen schieten. Hieronder zijn 2 meme coins die binnenkort kunnen lanceren en op korte termijn exploderen in waarde.

Het is aan te raden dat wanneer je winst maakt op meme coins, je deze zo snel mogelijk je positie verkoopt of in ieder geval je aankoopbedrag eruit haalt.

Sponge V2 (SPONGEV2) –  Nieuwe Meme Coin met Virale Potentie

Een andere meme coin die vorig jaar naast Pepe Coin veel aandacht kreeg was Sponge, een meme coin die met behulp van meer dan 13.000 holders met x100 steeg. Hierdoor bereikte de meme coin een market cap van ongeveer $100 miljoen voordat het later in 2023 begon te zakken.

Maar nu staat Sponge klaar om zijn nieuwe Sponge V2 token te lanceren en nieuwe hype te genereren. Dit is een unieke kans voor degenen die de pump van Sponge hebben gemist om te investeren in een betere en grotere versie van Sponge (en wellicht de volgende Elon Musk crypto).

De komst van Sponge V2 gaat gepaard met de ontwikkeling van een nieuwe Play-to-Earn (P2E) game. Hiermee zul je extra Sponge V2 tokens kunnen verdienen nadat het spel is gelanceerd.

Sponge V2 kan worden verdiend als staking reward met het gebruik van Sponge. Je kunt Sponge (V1) tokens kopen en staken via de officiële website, sponge.vip om passief Sponge V2 tokens te verdienen.

Sponge V2 kan na lancering nog meer aandacht krijgen van meme coin community’s en mogelijk zelfs van Elon Musk. Sponge V2 is daarom op meerdere manieren een kans om rijk te worden met crypto.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Verdien Geld Gamen en Staken

Meme Kombat is een andere zeer veelbelovende crypto meme. Dit nieuwe crypto project die de kans heeft om mee te liften op andere meme coins. Bij Meme Kombat kun je toekijken hoe populaire meme coin personages het tegen elkaar opnemen in de arena en hier tokens op inzetten om grote prijzen te winnen.

De meme battles zullen worden gegenereerd door AI, zodat de iedere uitkomst onvoorspelbaar en transparant zal zijn. En doordat mensen hun favoriete meme in actie zullen zien, kan Meme Kombat erg veel aandacht krijgen van andere meme coin community’s.

Hierdoor kan de native MK token erg veel geld waard worden, terwijl deze nu nog voor een vaste lage prijs van $0,279 per stuk te koop is in de presale. Met dit innovatieve concept heeft Meme Kombat al meer dan $6,87 miljoen op weten te halen, waardoor de MK token binnenkort gelist kan worden op exchanges.

Nadat de token gelist wordt, zou deze in waarde kunnen exploderen. In afwachting van deze explosie kun je alvast de presale gebruiken om een passief inkomen te verdienen. Door MK direct te staken in de presale, verdien je namelijk een APY (jaarlijks rentepercentage) van 137% op je tokens. Dit percentage zal echter zakken naarmate meer stakers hun tokens vastzetten. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk MK tokens te kopen om te profiteren van deze hoge APY.

Als Meme Kombat groeit in populariteit, neemt ook de kans toe dat Elon Musk de crypto zal opmerken. Hierdoor zou ook MK token dit jaar kunnen exploderen als gevolg van het Elon Musk crypto effect.

Nu naar Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.