Dogecoin Nieuws

Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter

Tijdens een bijeenkomst op woensdag maakte Elon Musk, de nieuwe CEO van Twitter, zijn plannen voor het social media platform bekend.

Musk’s visie

Musk gaf aan dat hij Twitter betalingen wil gaan laten verwerken in de toekomst. Volgens hem zou dit moeten gebeuren met gekoppelde bankrekeningen, betaalpassen en PayPal. Dat Musk serieus is over het verwerken van betalingen lijkt wel duidelijk.

Volgens een aanvraag bij het Financial Crimes Enforcement Network van het ministerie van Financiën, heeft de sociale media-gigant de afgelopen week registratiepapieren ingediend om de weg vrij te maken voor het ontvangen van betalingen.

Wat crypto fans natuurlijk willen weten is of de miljardair ook crypto en dan in het bijzonder Dogecoin betalingen zal gaan ondersteunen. Daar is echter niet veel duidelijkheid over gekomen.

Elon Musk, heeft Dogecoin door de jaren gesteund. Zo stond hij ook Dogecoin betalingen toe voor zijn onlangs uitgebrachte “burnt hair” -geurtje. Volgens Musk is Dogecoin beter geschikt voor transacties, waardoor het een voordeel heeft ten opzichte van Bitcoin en andere cryptocurrencies.

In principe is Bitcoin geen goede vervanging voor transactie valuta’s. Hoewel het is gemaakt als een domme grap, is Dogecoin beter geschikt voor transacties.

– Elon Musk

Speculaties over Dogecoin

Direct na de overname van Twitter steeg de prijs van DOGE door speculaties over de integratie ervan op het socialemediaplatform. Bovendien versterkte Musk de speculaties vorige week door een foto van een Shiba Inu-hond te plaatsen die een Twitter-T-shirt droeg.

Aangezien Musk echter sinds de overname niet meer over Dogecoin heeft gepraat, is het onduidelijk wat hij precies van plan is met de cryptocurrency te doen met betrekking tot Twitter.

Dogecoin nieuws

Dogecoin springt omhoog na onthullen plannen Twitter 2.0 door Elon Musk
Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten