Elon Musk (InQubeta)
Persbericht

Elon Musk plaagt DOGE-acceptatie door Tesla; Avalanche’s (AVAX) Bulls Breeze Past Bears; InQubeta (QUBE) betreedt de whaleradar

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


We hebben ‘Doge to the Moon’ zo vaak gehoord. Misschien zal de prijs deze keer de pan uit rijzen. Eerder deze week stuurde Elon Musk, één van de meest invloedrijke figuren op aarde – en misschien ook op Mars, gezien zijn toewijding aan de ruimtevaart – schokgolven door de crypto-industrie na zijn aankondiging van Dogecoin (DOGE).

Hij benadrukte zijn standvastige steun voor crypto met een hondenthema door de mogelijkheid te plagen om DOGE toe te voegen als betaalmethode voor de aankoop van Tesla-auto’s. Volgens hem zou dit op een gegeven moment mogelijk kunnen zijn, waarbij zijn steun de status van DOGE als de koning der memes verder versterkt.

Ondertussen, terwijl de markt aan kracht wint, handelt Avalanche (AVAX), één van de beste altcoins, aan de positieve kant, waardoor de beren op afstand worden gehouden met zijn indrukwekkende prestaties. Maar er is meer: een nieuwe en glanzende cryptovaluta heeft de aandacht van whales getrokken, InQubeta (QUBE). Deze aankomende AI-altcoin, die door velen wordt geprezen als de beste nieuwe crypto om in te investeren, staat op het punt om na de lancering te exploderen, waardoor het een cryptomunt wordt die je absoluut moet hebben.

InQubeta (QUBE): een nieuwe whalefavoriet

InQubeta (QUBE) is een opkomende cryptovaluta met veel potentieel: een AI-altcoin. Op de radars van whales bevindt de voorverkoop zich momenteel in fase negen en kost een token slechts $0,028 – een belachelijk laag instappunt. Volgens analisten zal het na de lancering een sprong van 70x maken, wat de ongekende deelname aan de voorverkoop verklaart en waarom het een aanbevolen voorverkoop is.

Tot nu toe is er in de lopende voorverkoop maar liefst $11,9 miljoen opgehaald. Blijkbaar kunnen beleggers er geen genoeg van krijgen, in de hoop mee te kunnen liften op de enorme bullish golf. Daarnaast valt het verder op tussen de nieuwe ICO’s vanwege zijn nieuwheid en innovatieve oplossing.

Met als doel de AI-sector te transformeren, zal het een crypto-gebaseerd crowdfundingplatform voor AI-tech startups bouwen – het eerste in zijn soort. Van even groot belang is de op maat gemaakte NFT-marktplaats, die investeerders in staat zal stellen gedeeltelijk eigenaar te worden van baanbrekende AI-ondernemingen.

BuyQube

Dogecoin (DOGE): Elon Musk speculeert over het toevoegen van DOGE als betaalmethode voor Tesla

Dogecoin (DOGE) is de eerste en toonaangevende memecoin. Het werd gelanceerd in 2013 en 11 jaar later is het nog steeds één van de beste mememunten. De introductie ervan kreeg veel ophef omdat het een nieuw idee in blockchain introduceerde: plezier. Dankzij de massale adoptie ervan creëerden de vroege bezitters dus generatie-rijkdom, terwijl de huidige bezitters nog steeds op enorme winsten uit zijn.

Ondertussen versterken de opmerkingen van Elon Musk donderdag zijn status als de koning van de mememunten en één van de beste cryptomunten om in te investeren. Tijdens een recent bezoek aan de Tesla-fabriek in Duitsland werd Dogecoin genoemd in zijn toespraak, waarbij hij het belang benadrukte van het lanceren DOGE als betaalmiddel voor Tesla.

Volgens hem zou dit op een gegeven moment mogelijk kunnen zijn, wat een marktwaanzin zou veroorzaken. Hij uitte ook zijn optimisme over de toekomst van de toonaangevende meme-munt en zei met een glimlach: “Dogecoin to the moon.” Als reactie op deze ontwikkeling handelt DOGE positief, met het doel een nieuwe all-time high (ATH) te creëren.

Avalanche (AVAX): stijgend momentum

Avalanche (AVAX) is een grote speler op het gebied van blockchain en één van de beste altcoins. Het is een Layer-1 blockchain-platform voor aangepaste blockchain-netwerken en gedecentraliseerde applicaties (dApps). Concurrerend met Ethereum, dankzij de hogere transactie-output, heeft AVAX enorme aandacht getrokken.

Ondanks de drukte rond nieuw gelanceerde cryptocurrencies zoals DYM, Pixels en Starknet, is Avalanche goed op dreef en waait langs de beren. Met het doel verloren bolwerken terug te winnen, zijn de stieren tekeer gegaan, waardoor de prijs hoger is geworden.

Omdat HODLing aanzienlijke winsten kan behalen, is Avalanche één van de beste munten om in te investeren. Als je het nog niet aan je portefeuille hebt toegevoegd, is dit misschien een goed moment om WAGMI te gebruiken.

Conclusie

Elon Musk heeft het optimisme en vertrouwen in Dogecoin nieuw leven ingeblazen door de mogelijkheid aan te kondigen om DOGE toe te voegen als betaalmethode voor Tesla.

Tegelijkertijd gaat de bullish aanval van Avalanche door, terwijl InQubeta de aandacht van whales trekt. Als u zich klaarmaakt om na de lancering omhoog te schieten, kunt u via de onderstaande link een vroege QUBE-houder worden.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.