Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Elon Musk verwacht dat Robinhood Wallets positief zijn voor Dogecoin

De CEO van Tesla, Elon Musk, denkt dat nieuwe Robinhood wallets positief zullen uitpakken voor Dogecoin. DOGE zal niet langer worden gezien als slechts een speculatieve investering door de gebruikers van het toonaangevende online brokerage platform.


Positief effect op Dogecoin

In een tweet legde Dogecoin mede-oprichter Billy Markus uit dat de DOGE token nu kan worden gebruikt voor het geven van fooi en andere doeleinden. Markus deelde zijn ervaring toen hij voor de eerste keer Dogecoin verstuurde vanuit zijn Robinhood wallet.

Elon Musk heeft het bericht van de oprichter van Dogecoin geliked en lijkt het er dus mee eens te zijn dat de nieuwe functie van Robinhood zeer positief nieuws is voor DOGE.


Wil jij DOGE verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Crypto heeft nog altijd een ongekend potentieel

Robinhood begon eind januari met de het testen van zijn eigen wallets. Ondanks de inzet op de nieuwe crypto-functie zijn de inkomsten van Robinhood flink gedaald. In het vierde kwartaal van 2021 noteerde Robinhood $48 miljoen aan cryptocurrency-gerelateerde inkomsten. Dit is een daling van 6% in vergelijking met het derde kwartaal. Dogecoin was echter goed voor een indrukwekkende 40% van deze inkomsten.

Gebruikers wilden daarnaast al langer dat het platform Shiba Inu tokens toe zal voegen. Robinhood stelt deze listing echter nog altijd uit.

Op dit moment kunnen Robinhood-gebruikers zeven cryptocurrencies kopen en verkopen. De meesten van hen zijn echter nog steeds niet in staat om munten op te nemen in wallets van derden.

Tijdens een vergadering onthulde het bedrijf ook dat het in 2022 zou beginnen met het internationaal uitbreiden van de handel in cryptocurrencies. Het bedrijf beweerde dat de crypto-economie “immens potentieel” heeft.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten