Prijs stijgt
Persbericht

Elon Musk’s Nieuwe Crypto Meme Coin Cyborg Pumpt 14000% – Kun Je Rijk Worden Met Deze Opkomende Crypto?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Er is een nieuwe Elon Musk crypto meme opgedoken op de Solana blockchain. Musk’s Cyborg is in zijn eerste 15 minuten na lancering met +14.000% gestegen tot een piek van $0,000009, voordat het neerstortte tot $0,000003. Inmiddels is het ook weer hieronder verder gedaald.

Vroege investeerders die cryptomunten als deze vinden, kunnen mogelijk crypto miljonairs worden. Echter lijkt Musk’s Cyborg, of MUSKCYB, momenteel stil te liggen rond de $0,0000025, waardoor investeerders zich afvragen of de coin nog een tweede pump mee kan maken.

Gaat de Nieuwe Elon Musk Crypto Meme Nog Stijgen?

De 14.000% pump van Musk’s Cyborg duurde minder dan een minuut, waardoor enkel de “snipers” of investeerders die de token direct kochten na lancering, deze mee wisten te maken.

Helaas voor degenen die te laat waren ingestapt, want de token daalde al snel met zo’n -70% naar $0,000003. Dit betekent dat waarschijnlijk alleen het team achter de token, met misschien een paar traders, winst hadden op MUSKCYB.

Maar gezien de token nog enige vorm van liquiditeit heeft, kan de mogelijkheid voor een tweede pump niet worden uitgesloten, hoewel dit erg onwaarschijnlijk lijkt. De huidige koers ligt lager dan tijdens de lancering, wat typisch een teken is dat het originele team al uit is gestapt en de token heeft achtergelaten.

Nu zijn er drie mogelijkheden voor de token:

  1. MUSKCYB daalt langzamerhand richting het nulpunt terwijl haast iedereen uitstapt.
  2. De token daalt nog iets verder, terwijl een van de traders besluit een community take-over te doen, waardoor de token, onder leiding van de community, kan worden gepusht en mogelijk nog stijgen.
  3. De token schiet gigantisch de lucht in zonder verklaarbare reden.

Gezien de dynamiek van Solana meme coins, is de kans groot dat het voorbij is voor de token en dat het een beter idee is om te investeren in nieuwere meme coins die of nog niet gelanceerd zijn of nog geen grote pump hebben meegemaakt (en dit wel nog kunnen doen).

Maar op langere termijn is alles mogelijk, vooral voor tokens die gebaseerd zijn op Elon Musk, die een grote voorstander lijkt te zijn van crypto. Daarom is het niet onmogelijk voor de token om de lucht in te schieten als iemand een link kan vinden tussen MUSKCYB en een recente tweet van Elon Musk.

Als je toch nog een gokje wilt wagen, kun je Musk’s Cyborg (MUSKCYB) kopen via gedecentraliseerde exchanges op Solana. De token is gelanceerd op Raydium, maar kan ook worden gekocht via Jupiter.

Het contract adres van de token is: zA67dhDYz4AzQ2rtfySpq7SNCo8aopw64AjuDbGfo6q

Welke Opkomende Crypto Kan de volgende Crypto Miljonairs Maken?

Hoewel de mogelijkheid er nog in zit dat Musk’s Cyborg op lange termijn nog een keer de lucht in kan schieten, is het een beter idee om te investeren in projecten die meer aandacht trekken dan een willekeurige token, die in nog geen duizend jaar te vinden zal zijn in Elon Musk’s crypto portfolio.

Zowel investeerders als traders die snel geld willen verdienen met crypto, kijken naar nieuwe cryptomunten die te koop zijn in een presale. Tijdens een presale maakt het niet heel veel uit wanneer je instapt, omdat je tokens voor een lage prijs kunt kopen, met een mogelijke grote pump na lancering.

PlayDoge (PLAY)

Een van de best presterende crypto presales van dit moment is die van PlayDoge (PLAY). De token is sinds vorige week dinsdag te koop in de presale en heeft al meer dan $1,46 miljoen opgehaald.

PlayDoge is een gloednieuwe Play-to-Earn game die je via je mobiele apparaat kunt spelen. Zo kun je voor je eigen digitale huisdier zorgen en deze mee te nemen in klassieke arcade games om PLAY tokens te verdienen. Deze tokens kun je uitgeven aan je digitale huisdier, verkopen, of staken voor passief inkomen.

Je kunt PlayDoge tokens kopen voor $0,00502 per token, deze prijs zal stijgen nadat de presale $1.965.467 heeft opgehaald. Tijdens de presale kun je tokens staken voor een APY van 220%, waarmee je momenteel ongeveer +0,6% tokens per dag krijgt bovenop je investering.

Nu naar PlayDoge

Sealana (SEAL)

Een andere presale die iets langer loopt, maar een groot succes is geworden is die van Sealana (SEAL), deze heeft namelijk meer dan $3 miljoen opgehaald. De Solana meme coin zal binnenkort worden gelanceerd en zou veel waard kunnen worden.

SEAL is een token gebaseerd op de moderne Amerikaanse cultuur, met een enorme zeehond als mascotte, is Sealana een nieuwe zeehond-crypto. Deze zeehond, met een cartoonstijl geïnspireerd door South Park, heeft met name veel aandacht getrokken van investeerders uit de VS.

Je kunt Sealana kopen voor $0,022 tijdens de presale. Deze tokens zullen automatisch binnenkomen als airdrop nadat de presale is voltooid. Kort na de airdrop zal de token lanceren op Solana, met later een bridge naar de Ethereum blockchain, waardoor de Sealana koers veel potentie heeft om te stijgen.

Nu naar Sealana

WienerAI (WAI)

De presale van WienerAI (WAI) krijgt steeds meer aandacht en heeft nu al meer dan $4 miljoen opgehaald. Deze token combineert het leuke van meme coins met de serieuze groei van Artificial Intelligence.

De presale is het perfecte moment om mee te doen, omdat het project bezig is met het ontwikkelen van zijn eerste AI tools, terwijl de “Sausage Army” community hard aan het groeien is. Als gevolg zou de token na lancering hard de lucht in kunnen schieten, gezien de token op dit moment ondergewaardeerd kan zijn.

Je kunt WAI tokens kopen voor $0,000713 per stuk en staken voor een huidige APY van 260%. Na de presale zal WienerAI lanceren op de Ethereum blockchain en is het mogelijk om je tokens te claimen en te verkopen, vasthouden, staken of gebruiken voor de AI tools van het project.

Nu naar WienerAI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.