Cardano,, Trending

EOS, Stellar en Cardano boeken ENORME winsten


De hele cryptocurrency markt kleurt groen, maar er zijn 3 belangrijke munten die enorme winsten boeken: EOS, Stellar (XLM) en Cardano (ADA).


EOS koers stijgt met meer dan 20 procent!

De best presterende cryptocurrency vandaag is EOS. Na een lange tijd waarin de EOS koers maar bleef zakken, zien we vandaag een enorme koersstijging. 

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 EOS token rond de $2,42 dollar. 24 uur geleden lag de EOS prijs nog rond de $1,95 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 23 procent stijgt. 

Het handelsvolume is al tijden hoog en tikt vandaag bijna de $1 miljard dollar aan wat een goed teken is. Eindelijk lijkt het tij gekeerd te zijn en investeerders lijken weer te durven investeren in de munt. EOS lijkt de weg richting de $3 dollar zijn ingeslagen.

 
eos prijsStellar (XLM) stijgt met 15 procent

Ook Stellar presteert vandaag enorm goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XLM token rond de $0,112 dollar. 24 uur geleden lag de XLM prijs nog rond de $0,097 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 15 procent is gestegen.

Door de recente prijsstijging verovert Stellar weer plek 5 op de lijst van waardevolste crypto’s. 

 
stellar koers, xlm prijsCardano (ADA) koers stijgt ook met 15%

Ook de Cardano koers behoort tot de grootste stijgers van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de ADA prijs rond de $0,0337 dollar. 24 uur geleden lag de Cardano prijs nog rond de $0,0294 dollar. Dat betekent dat ook Cardano vandaag met zo’n 15 procent stijgt.

 
cardano prijs, ada prijsWin een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

https://newsbit.nl/5-keer-kans-op-een-litecoin-newsbit-en-bitvavo-geven-100-euro-weg/