Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Er wordt minder Gegoogeld naar ‘Bitcoin’ en ‘DeFi’

Uit de gegevens van Google Trends blijkt dat de interesse in zowel DeFi als Bitcoin afneemt.


De interesse in Bitcoin neemt af

Om een goed beeld te krijgen wat dit nou precies zegt is het belangrijk om te weten wat de gegevens van Google Trends precies betekenen.

Google Trend-gegevens werken als volgt: elke zoekterm krijgt een numerieke waarde toegewezen die een indicatie geeft van de populariteit van het zoekwoord. Hierdoor kun je grofweg zien hoe populair een zoekterm is op Google.

In de eerste week van september zien we dat het zoekwoord ‘Bitcoin’ een score van 58 punten kreeg dit jaar. Echter, toen de prijs van de munt in begin september begon te zakken nam de interesse ook af. De interesse in het zoekwoord is echter gedaald tot 41 punten.

Populariteit zoekwoord Bitcoin – Bron: Google Trends

Interesse in DeFi zakt ook in

Hoe zit het met DeFi, het nieuwe grote ding in de cryptomarkt? Vreemd genoeg piekte de belangstelling voor de zoekterm eind maart, toen Bitcoin een dieptepunt bereikte.

Daarna daalde de interesse in de daaropvolgende maanden tot de eerste week van september, toen het weer opliep naar 99 punten. Sindsdien is de interesse flink teruggevallen tot 65 punten.

Interesse in DeFi – Bron: Google Trends

Ook de interesse in Ethereum is flink teruggevallen, samen met het inzakken van de DeFi markt.

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten