EthereumInQubeta
Persbericht

ETH Koers Pumpte 60% Afgelopen Maand, Zal Ethereum Blijven Stijgen Naar Nieuwe ATH?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ethereum koers slingert vandaag rond het niveau van $4.000 nadat de altcoin in een maand tijd met +60% is gestegen in waarde. ETH heeft gisteren voor het eerst in meer dan 2 jaar tijd de $4k aangetikt, wat nu een sterke resistance lijkt te zijn voor de altcoin.

Dit is een belangrijke week voor Ethereum, omdat de Dencun upgrade van de blockchain morgen voltooid zou kunnen zijn. Deze upgrade kan het netwerk nog efficiënter maken en transactiekosten significant verlagen, waardoor het netwerk nog populairder kan worden.

Zal Ethereum consolideren boven de $4.000 voor een volgende rally naar zijn All-Time High van $4.721?

Ethereum Koers Stijgt +6% in een Maand – Zal Ethereum Blijven Stijgen?

De Ethereum koers is in de afgelopen 24 uur met een lichte -0,5% gedaald na een pullback boven de $4.000 en slingert nu rond dit niveau. De sterke stijging van gisteren en de lichte pull-back volgen de huidige koers van Bitcoin, die gisteren tot wel $73.000 is gestegen.

ETH ligt nu zo’n +7% hoger in de afgelopen 7 dagen en +61% hoger in de afgelopen 30 dagen. Ethereum kan voorlopig support krijgen van de 30-daagse moving average (geel) van $3.270, maar lijkt vandaag ook een bodem te vormen bij de $4.000. Hierdoor is er een kans dat de koers de komende tijd nog verder de lucht in kan gaan.

Dalingen van de Ethereum koers onder de $4.000 kunnen worden opgevangen door een sterke support onder de $3.950.

Deze week zullen we ook het eerste resultaat zien van de Dencun upgrade, die de nieuwe ‘blobs’ introduceert, waarmee transactiekosten drastisch verlaagd kunnen worden. Hierdoor zou Ethereum het op kunnen nemen tegen concurrenten zoals Solana, waarbij je typisch minder dan 1 cent betaalt voor een transactie.

Het resultaat van de upgrade zal de koers op korte termijn en lange termijn sterk kunnen beïnvloeden. Daarom is het vandaag nog een grote verrassing wat de Ethereum koers gaat doen. Maar op basis van huidige ontwikkelingen zou het geen 2 weken meer hoeven duren voordat Ethereum zijn ATH van $4.721 zal bereiken.

Als de Dencun upgrade grote voordelen meebrengt voor het ecosysteem, dan zou Ethereum voor het eind van deze maand nog naar $6.000 kunnen stijgen.

Welke ERC-20 Altcoins Gaan Exploderen na de Ethereum Upgrade?

Niet alleen kan Ethereum, net als andere altcoins, profiteren van de grote Bitcoin bull, ook zal Ethereum erg waardevol kunnen worden na de Dencun upgrade van deze week. Hierdoor kunnen altcoins op het netwerk genieten van een boost door de lagere transactiekosten.

In dit deel van het artikel kijken we naar 3 veelbelovende utility tokens op het netwerk van Ethereum die binnenkort behoorlijk kunnen stijgen. Deze tokens zijn nu nog te koop in de presale, voor een prijs die erg laag is gezien we in een bull run zitten en Ethereum binnenkort hard kan pumpen.

Green Bitcoin (GBTC) – De Groene Variant van Bitcoin

Green Bitcoin (GTBC) is een groen alternatief voor Bitcoin op het netwerk van Ethereum. Terwijl Bitcoin gebruik maakt van Proof-of-Work (mining), gebruikt Ethereum Proof-of-Stake (staking) als manier om extra ETH te verdienen.

Green Bitcoin maakt gebruik van 2 staking modellen, een normaal model en een model waarbij je extra grote beloningen krijgt voor het voorspellen van de Bitcoin koers. Na de Dencun upgrade, zal staking bij Green Bitcoin nog efficiënter en voordeliger worden.

Je kunt Green Bitcoin kopen voor $0,84 in de presale voordat de token wordt gelist op zijn eerste exchange. Bij het kopen van GBTC heb je de mogelijkheid om vroegtijdig te staken voor een APY van +134% om extra tokens te verdienen vóór de lancering.

Nu naar Green Bitcoin

eTukTuk (TUK) – Duurzame Crypto met en Veelbelovend Perspectief

eTukTuk (TUK) is een duurzame crypto die het netwerk van Ethereum gebruikt om duurzaam vervoer in ontwikkelingslanden toegankelijk en goedkoop te maken. Het project focust zich met name op Tuktuks, driewielige voertuigen die massaal worden gebruikt in deze landen, maar erg veel CO₂ uitstoten.

De eTukTuk is het elektrische alternatief voor de traditionele Tuktuk, die niet alleen efficiënter rijdt en goedkoper is, maar ook met behulp van AI-technologie de snelste routes kan vinden. In samenwerking met onder andere de regering van Sri Lanka, kan de eTukTuk in de toekomst massaal gebruikt worden in ontwikkelingslanden.

Investeerders kunnen de TUK token gebruiken voor aantrekkelijke staking rewards, terwijl bestuurders deze token nodig hebben voor de aanschaf en onderhoud van de eTukTuks. Hierdoor ontstaat er een circulaire economie. Je kunt TUK kopen voor $0,028 per stuk in de presale, die al $2 miljoen heeft opgehaald.

Nu naar eTukTuk

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) –  Mine Bitcoin Via een Stake-to-Mine Platform

Als je twijfelt tussen een investering in Bitcoin of Ethereum kun je twee dingen doen:

  • Je kunt je kapitaal verdelen onder beide cryptomunten.
  • Je kunt investeren in Bitcoin Minetrix (BTCMTX) om op beide tokens mee te liften.

Bitcoin Minetrix maakt het mogelijk om via het netwerk van Ethereum Bitcoins te minen. Zo profiteer je van de stijgende waarde van Bitcoin en mogelijke stijgingen in de waarde van BTCMTX.

Door BTCMTX te staken verdien je niet alleen extra tokens, maar ook mining credits die je kunt gebruiken om via de cloud Bitcoins te minen. Hierdoor is Bitcoin mining voor iedereen toegankelijk en hoef je je niet druk te maken over de aanschaf van hardware of hoge energiekosten.

Je kunt BTCMTX tijdens de presale voor $0,014 per stuk kopen, voordat het project $15 miljoen ophaalt en officieel live zal gaan Voordat BTCMTX gelanceerd wordt op exchanges, kun je de token staken om extra vroeg beloningen te verdienen. Bitcoin kan na de Bitcoin halving van 2024 nog verder stijgen in waarde en mogelijk meer dan $100.000 waard worden dit jaar.

Nu naar Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.