Ethereum ETHER
Persbericht

ETH Winst op BTC met ETF-hoop; ADA en QUBE mikken op uitgebreide groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptosector lijkt momenteel gecharmeerd te zijn van de voordelen van Bitcoin ETFs. Op 10 januari gaf de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) goedkeuring voor de uitrol van 11 spot Bitcoin ETFs en sindsdien is er geen weg meer terug.

Er zijn recordinvesteringen door beleggers, aangezien de fondsen meer blootstelling aan Bitcoin garanderen zonder dat men het daadwerkelijk hoeft te kopen.

De interesse in ETFs heeft analisten ook doen speculeren of Ethereum (ETH) ETFs de volgende zijn. Gezien de sterke marktpositie van de cryptocurrency, suggereren experts dat er een sterke mogelijkheid is voor een Ethereum ETF om zijn debuut te maken. De speculatie heeft ook geleid tot een stijging van de Ethereum-prijzen en het heeft zelfs Bitcoin overtroffen.

Afgezien van Ethereum, heeft de gestage opkomst van InQubeta (QUBE) en Cardano (ADA) veel interesse gewekt onder crypto-enthousiasten.

De stijging van hun prijzen heeft ervoor gezorgd dat ze erg gewild zijn. Voor InQubeta komt de interesse door zijn aanbod en succes in de voorverkoop. Zijn cryptocurrency ICO heeft tot nu toe meer dan $8,4 miljoen opgehaald.

InQubeta: Het koesteren van AI-startuptalent

InQubeta iis een toegankelijke en ongecompliceerde optie om fondsen te werven voor AI-gedreven projecten. De fondsenwerving wordt geregeld via een transparant model waarbij startups en investeerders interacteren via NFT’s.

Deze NFT’s worden geslagen uit aanbiedingen van startups voor geïnteresseerde investeerders. Door deze NFT’s te beoordelen, komen kopers te weten wat voor voordelen ze kunnen verwachten als ze betrokken raken.

De betaling voor NFT’s of andere transacties wordt geregeld via InQubeta’s eigen cryptocurrency, de QUBE-token.

Gebouwd op de ERC-20-standaard, heeft de QUBE-token een limiet op zijn beschikbaarheid van 1,5 miljard. Hoewel meer dan 50% van de voorraad is toegewezen voor de openbare verkoop, kan de beschikbaarheid op de markt veranderen afhankelijk van de marktomstandigheden.

De fluctuerende voorraad van de token kan worden toegeschreven aan zijn deflatoire eigenschap. Deze eigenschap beschermt de tokenrendementen door de beschikbaarheid van het activum te beperken. Dus, wanneer de inflatie hoog is, kan het moeilijk zijn om de QUBE-token te kopen vanwege een tekort. De achterblijvende voorraad stimuleert de vraag terwijl het de tokenwaarde opdrijft.

Als de voorraad onverwachts stijgt, wordt deze weer verlaagd door overtollige tokens te vernietigen.

Met het oog op de toekomst heeft het InQubeta-team een routekaart gecreëerd voor de toekomstige ontwikkeling van het platform. Ze zijn van plan nieuwe functies te onthullen, de token op beurzen te noteren, en een staking dApp uit te rollen in de komende maanden. Deze toevoegingen kunnen InQubeta helpen vooruit te komen ondanks concurrentie van nieuwe altcoins.

IMG_256

Cardano behoort tot CV VC’s Top 50 blockchain-projecten

Cardano is een blockchainplatform dat wordt aangedreven door het Ouroboros-protocol en biedt tools om gedecentraliseerde oplossingen te creëren.

De native token van Cardano, ADA, is de primaire cryptocurrency van het ecosysteem. Alle ADA-transacties worden gevalideerd met behulp van het proof-of-stake consensusalgoritme.

Het is een topcryptocurrency om in te investeren die zijn waarde heeft bewezen door het hele jaar door stabiel te presteren. Gebaseerd op markttrends suggereren analisten dat ADA-tokenhouders hun bezit moeten vergroten zodat ze niet de toekomstige winsten van Cardano mislopen.

Het platform heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt nadat het werd opgenomen in de Top 50 blockchain-projecten in een rapport van CV VC. Het CV VC Top 50 Rapport stelde de lijst samen na het evalueren van marktvooruitzichten en financieringsgegevens ontvangen door blockchainprojecten in 2023.

Ethereum zal waarschijnlijk lagere gasprijzen hebben voor rollups

Bekend om zijn vermogen om een veelvoud aan oplossingen te ondersteunen, is Ethereum een veelzijdige en gedecentraliseerde technologie. Als een proof-of-stake platform is het een duurzame blockchain met ETH als zijn native token.

Gezien de hoge rendementen die mensen behaalden na te hebben geïnvesteerd in BTC ETFs, verwachten analisten dat Ethereum ETFs binnenkort worden uitgerold. De verwachting heeft Ethereum geholpen om te stijgen en Bitcoin te overtreffen.

De populariteit van Ethereum is ook toegenomen na berichten dat het netwerk verwacht de gasprijzen te verlagen voor Layer 2 rollups wanneer zijn Dencun-upgrade live gaat op het mainnet in 2024.

IMG_256

Conclusie

Nadat ze zijn benoemd tot de beste altcoins van 2023, is het waarschijnlijk dat InQubeta, Cardano en Ethereum ook dit jaar geschiedenis zullen herhalen. Ze begonnen 2024 sterk en hebben progressief meer leden aan hun gemeenschappen toegevoegd.

Ze beschikken over geavanceerde functies die DeFi toegankelijker maken voor mensen, terwijl hun robuuste beveiligingssysteem ervoor zorgt dat hun activa goed beschermd zijn.

Bezoek InQubeta Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.