Ethereum Classic, ETC
Ethereum Classic

Ethereum Classic kondigt programma aan om ETC Apps te promoten

Ethereum Classic Labs heeft op 28 juli zijn accelerator programma aangekondigd om de ontwikkeling van producten op basis van het Ethereum Classic netwerk te bevorderen.


Ethereum Classic (ETC) lanceert Accelerate

Eergisteren publiceerde Ethereum Classic Labs een blogpost over met details over het nieuwe programma. Accelerate is een programma voor het financieren en opleiden van blockchain bedrijven die producten en diensten maken op de Ethereum Classic blockchain.

In de blogpost wordt beschreven dat het programma in twee delen wordt uitgerold. Het eerste ‘Accelerate’ programma werd gevormd tijdens het eerste kwartaal van 2019 en de tweede zal in het derde kwartaal worden aangekondigd. Beide delen zullen een ander thema krijgen.

Het eerste programma was gericht op de infrastructuur voor het bouwen van blockchain toepassingen. Deze bevatte 11 blockchain bedrijven waar EtherNode er één van was. Door mee te doen aan het programma ontvingen de deelnemers financiering, mentorschap, connecties en workshops.


Grote bedrijven investeren in Blockchain Startups

Niet alleen het ETC team investeert flink in nieuwe blockchain bedrijven. Ook grote firma’s als Fidelity, Deloitte en Amazon ondersteunen opkomende blockchain startups. Vorige maand bleek dat deze drie giganten zijn begonnen met het ondersteunen van een programma genaamd Startup Studio. Dit doen ze samen met 20 andere bedrijven zoals de Ethereum Foundation, Stellar Foundation en Messari.

Startup Studio is opgezet om workshops te bieden aan blockchain startups om hen te helpen met het verbeteren van verschillende vaardigheden, waaronder: productontwerp, wetgeving, smart contracts en financiën.