Ethereum

Ethereum doorbreekt $1.700 grens

Ethereum, de grootste altcoin ter wereld, heeft zojuist voor het eerst de $1.700 grens doorbroken. De koers is de afgelopen vijf dagen met meer dan 30 procent gestegen.


Ethereum op naar $2.000

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $1.729. Dit terwijl de koers een uur geleden nog rond de $1.660 lag. Dat betekent dat de prijs vandaag met meer dan 6% is gestegen.

Ethereum bereikt All Time High van $1.730 – Bron: Tradingview

Nu de $1.700 weerstand is doorbroken lijkt er pas weer een kleine weerstand rond de $1.800 te liggen en een grotere weerstand rond de $2.000. Ook zien we dat ETH uitbreekt ten opzichte van de Bitcoin. Dat dit gebeurd is niet zo gek aangezien er veel bullish factoren samen komen voor de altcoin deze week. Zo stijgt het bedrag aan ETH dat vast zit in het Ethereum 2.0 depositocontract en nadert de lanceerdatum van de Ethereum futures op CME.

Tot slot zien we de institutionele interesse in de altcoin met de dag groeien. Dit is duidelijk te zien aan de aankopen van vermogensbeheerder Grayscale, die op 3 februari nog eens 47K Ether tokens heeft gekocht.

 

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.