ethereum, ether, stijgt
Ethereum

Crypto analist: Ethereum koers zal spoedig naar 3.000 dollar stijgen

Als we de populaire pseudonieme analist Inmortal mogen geloven, dan is Ethereum helemaal niet dood en krijgen we binnenkort een zogenaamde “god-kandelaar” die de koers naar 3.000 dollar brengt. Het lijkt erop dat Ethereum al begonnen is, want de koers staat vandaag op een plus van 8,89 procent en dat brengt de munt al op 2.414 dollar.

Inmortal vergelijkt Ethereum met Bitcoin

In een grafiek die de handelaar deelt vergelijkt Inmortal de koersactie van Ethereum met die van Bitcoin.

Wat we zien is dat Bitcoin na een vergelijkbaar patroon aan een gigantische rally begon. Dit suggereert dat Ethereum op het punt van een gigantische rally staat, nadat het erin slaagde om een weerstand van rond de 2.400 dollar in een steunpunt te veranderen.

Althans, dat lijkt nu te gebeuren met de Ethereum koers van 2.414 dollar.

Ook voorspelt Inmortal dat Ethereum binnenkort uit een dalende driehoek ten opzichte van Bitcoin schiet.

Volgende maand moet Ethereum dan het niveau van 0,069 BTC bereiken en daarmee richting de koers van 3.000 dollar gaan.

Inmortal is ook bullish over Solana

Naast Ethereum is Inmortal ook bullish over Solana. Dat is een munt die geen enkele analist momenteel onbesproken kan laten, maar misschien is dat juist een signaal dat de top bereikt is voor Solana.

Ethereum en BNB doen het de afgelopen dagen juist weer goed, terwijl de rally van Solana wat stoom lijkt te verliezen.

Mogelijk zien we nu mensen hun winsten nemen en die kapitalen vervolgens naar de concurrentie bij Ethereum en BNB onderbrengen. Ondanks dat voorspelt Inmortal een stijging van 350 procent voor Solana.

Die zou de koers tot ongeveer 500 dollar moeten brengen voor de munt. Op het moment van schrijven handelt Solana op 104 dollar en staat er een daling van 4,25 procent op de borden voor de afgelopen 24 uur.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

CEO van Ripple steunt Ethereum in strijd tegen SEC
Justin Sun tempert verwachtingen: geen Ethereum ETF deze maand
Santiment: De Ethereum koers zal spoedig weer gaan stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC