blastup
Persbericht

Ethereum Layer 2 Tokens in Spotlight na Release van Dencun Upgrade: Zullen ze Skyrocket Volgende?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ethereum’s Layer 2-tokens trekken aandacht nu de Dencun-upgrade wordt uitgerold. De lancering maakt Layer 2-blockchains goedkoper en sneller, wat grote beloftes inhoudt voor deze tokens. De upgrade zal naar verwachting aanzienlijke veranderingen in de cryptomarkt teweegbrengen. Deze ontwikkeling zou een significante stijging in de waarde van deze tokens kunnen stimuleren, dus houd deze marktverschuiving goed in de gaten.

BlastUP ontpopt zich als een gamechanger met meer dan $2 miljoen opgehaald in enkele weken.

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die de koppen haalde met zijn duizelingwekkende start. BlastUP volgt in de voetsporen van Blast en heeft in slechts een paar weken tijd meer dan $2 miljoen opgehaald.

De impact van BlastUP kan enorm zijn, aangezien zijn innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een complete suite van Web3- en AI-tools een hit gaan zijn voor startups. Het biedt een uitgebreide set tools en een beloningssysteem voor iedereen die zich bij het platform aansluit.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en investeren in deze tokens op dit moment kan zijn alsof je Ethereum kocht voor een paar dollar terug in 2017. De prijs in het vijfde stadium is vastgesteld op $0,055, terwijl de prijs bij de notering $0,1 zal zijn. Nu is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met een korting van 45%.

>> Vang een Echte Game Changer: Koop Nu BlastUP Tokens met 45% Korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot veel voordelen, van voorrang bij de verkoop van tokens tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Ze kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens te staken en profiteren van de seed staking-functie, die gratis tokens biedt van ondersteunde projecten.

BlastUP is niet zomaar een crypto-project; het heeft een solide basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Dit lanceerplatform streeft ernaar de toetredingsdrempels voor blockchain-startups te verlagen, ervoor zorgend dat ze vanaf het begin alles hebben om succesvol te zijn.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026, met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de bandwagon springen voordat het te laat is.

>> Klaar om te Lanceren? Koop Nu BlastUP Tokens en Lanceer Je Investeringen <<

De Verkoop van OP Tokens Kan Prijzen Veranderen

De recente uitverkoop van meer OP tokens heeft de aandacht van investeerders verhoogd, wat de prijzen mogelijk omhoog drijft. Gezien de huidige prijs van $4.20 en weerstandsniveaus van $4.32 en $4.95, kunnen deze doelen op korte termijn bereikt worden als de trends doorzetten. Echter, met een neutrale RSI en stochastische acties, is het cruciaal om de prijsbeweging nauwlettend te observeren.

Aan de andere kant kan de markt anders reageren. Met de MACD en het 10-daagse Eenvoudige Moving Average die een verkoop aanbevelen, zou de implicatie een neerwaartse trend kunnen zijn. Dit zou kunnen leiden tot een daling van de OP naar zijn dichtstbijzijnde steunniveau op $2.95 of zelfs het tweede op $2.20 op lange termijn. Al met al wordt een voorzichtige investeringsbenadering geadviseerd.

Polygon’s Matic Token Ondergaat Druk; Hint op Potentiële Doorbraak

Ondanks recente mijlpalen ondergaat Polygon’s Matic token een zware uitdaging. Momenteel geprijsd op $1.24, is het net onder zijn dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1.27. Vanuit een voorzichtig perspectief, zou het onder druk kunnen komen te staan om naar de steunniveaus van $0.63 of $0.82 te bewegen. Het is de moeite waard om op te merken dat zijn 10-daagse Eenvoudige Moving Average (SMA) momenteel op 1.18 staat, wat een neutrale vooruitzicht op korte termijn suggereert.

Aan de positieve kant onthullen indicatoren enige optimisme. De MACD beveelt een koopactie aan, terwijl zowel de 10-daagse als 100-daagse SMA’s ook richting een koopstatus duwen. Mocht Matic zijn weerstandsniveaus overwinnen, dan zou toegenomen vertrouwen de prijs dichter bij het $1.27 merk op langere termijn kunnen stuwen. Houd de weerstandsniveaus in de gaten voor tekenen van een mogelijke doorbraak.

Conclusie

Terwijl het Ethereum-ecosysteem blijft evolueren, winnen Layer 2-tokens ontegenzeggelijk aan momentum. Hoewel OP-tokens en Polygon zeker de moeite waard zijn om te volgen, is het duidelijk dat BlastUP binnen het Blast-ecosysteem het meeste potentieel heeft. Het unieke concept en de toolkit voor DApp-lanceringen onderstrepen het hoge potentieel, en de integratie binnen de legendarische Blast-blockchain zou de weg kunnen banen naar significante groei en winsten voor vroege investeerders. Met de voorverkoop die aan de gang is, zou BlastUP inderdaad een echte game-changer kunnen blijken te zijn.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.