raboo
Persbericht

Ethereum-whales richten hun aandacht op nieuwe 100x altcoin! Kan Cardano de situatie omkeren?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Twee belangrijke updates schudden de crypto-wereld al enkele dagen op. Ten eerste is er de $32,96 miljoen verschuiving door Ethereum (ETH) walvissen en wat hun volgende stappen voor de markt kunnen betekenen. Ten tweede verovert een nieuwe altcoin, Raboo en zijn $RABT-tokens, de crypto-markt, en het verbluffende succes van de presale suggereert dat het de volgende grote winstmaker voor investeerders kan zijn.

Sommige analisten speculeren dat beide updates enigszins met elkaar verbonden kunnen zijn, aangezien ETH-whales mogelijk hun zinnen hebben gezet op de nieuwkomer Raboo voor hun volgende grote vangst. Anderen hebben gepleit voor Cardano, aangezien zijn ADA-tokens regelmatig profiteren van dergelijke bewegingen.

Maar Cardano zou de stroom kunnen keren van Raboo en de walvissen naar zijn kusten kunnen leiden.

Laten we het over whales hebben.

Ethereum-whales en de beroemde $32 miljoen verhuizing

Voor sommigen vertegenwoordigen de recente ontwikkelingen in Ethereum een belangrijke stimulans om te blijven en te profiteren van de stijgende prijsbewegingen. De goedkeuring van Ethereum’s ETF’s door de SEC betekent bijvoorbeeld een makkelijker toegang, aangezien investeerders nu Ethereum ETF’s kunnen kopen via traditionele brokerages. Eveneens wijzen de nieuwe Ethereum Improvement Proposals, zoals aangekondigd door ETH-educator Anthony Sassano, op de enorme voordelen die zouden kunnen volgen na de ETH’s Pectra-upgrade.

Hoewel de Pectra-fork gepland staat voor het eerste kwartaal van 2025, zou men meer vraag naar ETH verwachten voorafgaand aan de lancering. Dat is echter niet het geval.

In plaats daarvan verplaatste een Ethereum-walvis maar liefst $32,96 miljoen van ETH naar een Coinbase-account. Whale Alert tweette dat $32,96 miljoen, wat overeenkomt met 8.759 ETH, werd overgemaakt van een onbekende wallet naar ETH. Overboekingen van deze omvang kunnen wijzen op een potentiële investering in een andere schatkamer binnen de crypto-wereld.

In een soortgelijke beweging, minder dan 72 uur later, kondigde WuBlockchain aan dat een oude crypto $67.000 aan ETH had verplaatst naar Kraken, wat in de laatste vier uur leidde tot een daling van 2,89% voor crypto.

Heeft Cardano zijn charme verloren?

Cardano heeft in het verleden grote walvistransacties meegemaakt, waaronder een ter waarde van meer dan $100.000. Het ervaart momenteel het hoogste niveau van walvisactiviteit sinds november 2023.

Toch blijft Cardano in stagnatie, met zijn native token ADA dat behoort tot de minst presterende tokens op de markt. In de afgelopen maanden werd ADA verhandeld onder $0,50, wat ver af ligt van de $3,10 piek in september 2021.

Analisten schrijven dit toe aan twee hoofdoorzaken. Ten eerste hebben ADA-investeerders hun geduld verloren met Cardano, vooral gezien het feit dat de ontwikkelaars zich richten op het bouwen van robuuste ecosystemen in plaats van het uitbrengen van upgrades en het creëren van meer praktische toepassingen en verbeterde functionaliteit voor investeerders.

Ten tweede is ADA in een neerwaartse spiraal terechtgekomen door factoren in de cryptomarkt, met name prijsbewegingen van de gigantische cryptomunten, Bitcoin en Ethereum. Wanneer dit gebeurt, neemt de daling van ADA een diepere duik en blijft dit voor lange tijd zo.

Raboo in het meme-universum van winsten

Met zijn supercombinatie van kunstmatige intelligentie en memecoins neemt Raboo de cryptomarkt stormenderhand over. Het presenteert zichzelf als een memecoin met een verschil, en gezien het verbluffende succes in de presale-rondes, wie zijn wij om het niet te geloven?

Raboo’s innovatieve SocialFI-integratie en post-to-earn-model trekken contentmakers aan om te profiteren van het project. Nu sociale media een vaste waarde worden, biedt Raboo gebruikers de mogelijkheid om hun sociale media-inhoud te gelde te maken en $RABT-tokens als beloning te verdienen.

Zijn functionaliteiten combineren om een opwindende meme-ervaring te creëren die gebruikers betrokken houdt, terwijl het een levendige crypto-community bevordert. Dit is allemaal te danken aan de Rabooscan, die sociale mediaplatforms doorzoekt naar de nieuwste memes en de community bijwerkt met meme-samenvattingen. Raboo heeft een beloningssysteem dat de community stimuleert om samen te werken en de waarde van Raboo-memes optimaal te houden.

Het is duidelijk waarom de ETH-walvissen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in $RABT-tokens. Eerlijk gezegd, wie zou dat niet zijn?

Conclusie

Nu de prijzen van ETH en ADA blijven schommelen, willen investeerders misschien overwegen te investeren in een stabieler project met enorme potentie en bruikbaarheid. Raboo ($RABT) past in deze beschrijving en veel analisten houden het al nauwlettend in de gaten.

$RABT-tokens bevinden zich in Fase 4 van hun presale en worden verkocht voor $0,0048 per stuk. Deze prijs is met 60% gestegen sinds Fase 1 en kan elk moment verder stijgen.

U kunt hier deelnemen aan de Raboo presale.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.