Shiba Inu, SHIB
Persbericht

ETH’s Vitalik Buterin Bullish Over SHIB, Koers Populaire Crypto Meme Pumpt 18% – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Shiba Inu is in de afgelopen week met +18% gestegen, nadat crypto exchange LBank deze week een nieuwe perpetual contract heeft gelist voor BONE. Dit is een token van het Shiba Inu ecosysteem. Daarnaast sprak Vitalik Buterin, de co-founder van Ethereum, positief over SHIB. Mogelijk heeft dit ook bijgedragen aan de sterke prestatie van de Shiba Inu koers in de afgelopen week.

Kan de populaire crypto meme de komende week verder stijgen?

Shiba Inu Koers Stijgt +18% – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

SHIB zit deze week in de lift nadat de meme coin zo’n 2 weken in een retracement heeft gezeten. Met name dankzij de support van zijn 30-daagse moving average (geel), heeft SHIB de potentie om de komende dagen nog verder te klimmen.

Met een Relative Strength Index (RSI) vlak onder de 60, heeft de Shiba Inu koers op technisch gebied ook genoeg ruimte om verder te stijgen.

Op basis van de huidige crypto meme hype, de prestatie van Bitcoin en technische signalen, zou Shiba Inu de komende dagen en weken verder kunnen stijgen richting de $0,00003500.

Shiba Inu Crypto Exchange Listings

Shiba Inu profiteerde de afgelopen week van een LBank listing voor BONE, een ecosysteem token van Shiba Inu. BONE kan door de community worden gebruikt als governance tokens en stelt holders in staat om hun stem uit te brengen op voorstellen.

Maar ook Binance heeft zijn oog op Shiba Inu en heeft plannen om een perpetual contract gebaseerd op de waarde van 1000 SHIB te listen op donderdag 28 maart (08:00 uur Nederlandse tijd). Eerder deze week is SHIB ook nog eens gelist op de Australische crypto exchange, Bitcoin.com.au.

Ethereum Co-founder Bullish voor Shiba Inu

Vitalik Buterin, de co-founder van Ethereum, onthulde dat hij Shiba Inu had gedoneerd aan goede doelen, met de verwachting dat de meme coin binnenkort omlaag zou gaan. Uiteindelijk presteerde SHIB boven zijn verwachtingen.

SHIB is na de donatie van Buterin met 30% gedaald, maar schoot in een korte tijd weer omhoog. De Ethereum co-founder heeft voor een lange tijd de meme coin markt onderschat, maar nu begint hij de potentie van deze alternatieve investeringen te zien.

Welke Crypto Meme Gaat Exploderen in April?

Shiba Inu is een erg populaire crypto meme met een behoorlijke market cap van ruim $18 miljard, wat het op hetzelfde moment lastig maakt voor SHIB om met 100% of meer te stijgen vanuit dit punt.

Om die reden zijn kleinere meme coins aantrekkelijker voor winst op kortere termijn, ondanks hun hogere risico. In dit deel van het artikel kijken we naar een aantal meme coins met potentie om veel waard te worden de komende dagen en weken.

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Luie Meme Coin Hype Voor x100 Rendementen

Slothana (SLOTH) is een luiaard op Solana die te lui is om nog verder te gaan met de ‘9 to 5’ en is dé meme coin die je moet hebben als je de kans wil pakken om niet meer te hoeven werken. Hoewel er geen zekerheden zijn in crypto, zou deze meme coin erg veel waard kunnen worden.

Slothana is van plan om een crypto airdrop te organiseren, mits hij hiervoor niet te lui is. In dit geval zou je nog meer tokens kunnen krijgen en indien deze stijgen in waarde, kun je bizarre winsten halen uit een vroege investering.

SLOTH is in de presale te koop voor 1 SOL per 10.000 tokens via de officiële website. Binnenkort zal Slothana lanceren op zijn eerste exchange en kan de prijs hiervan exploderen.

Nu naar de Slothana presale

Dogecoin20 (DOGE20) – Populaire Crypto Meme Presale Verkoopt Snel Uit

Dogecoin20 (DOGE20) is een twist op de populaire crypto meme, Dogecoin (DOGE), met extra utility en een nieuwe community soortgelijke investeerders. DOGE20 kan worden gestaked voor extra tokens en is van plan, net als Vitalik Buterin, te doneren aan goede doelen.

Net als Shiba Inu, heeft Dogecoin een erg hoge market cap en is het lastig om vanuit dit punt nog veel verder te klimmen. Daarnaast biedt deze gloednieuwe vorm van Dogecoin een manier om passief inkomen te verdienen met crypto.

https://twitter.com/DOGE_COIN20/status/1772911491026461047?s=20

Je kunt Dogecoin20 kopen in de presale voor $0,00022 per stuk en vroegtijdig staken voor passieve beloningen voordat de meme coin wordt gelanceerd op zijn eerste exchange. Dogecoin20 kan niet alleen op korte termijn stijgen, maar ook op lange termijn relevant blijven.

Nu naar de Dogecoin20 presale

Smog (SMOG) – Succesvolle Crypto Meme met Grootst Airdrop Ooit

Smog (SMOG) is een crypto meme om in de gaten te houden, omdat je nog minder dan een week hebt om mee te doen met de grootste airdrop op Solana. SMOG is in februari gelanceerd en sinds die tijd met meer dan 3.000% gestegen.

Je kunt meedoen met de Smog airdrop door SMOG te kopen en vast te houden en extra airdrop punten verdienen door de token te staken en door ‘quests’ te voltooien. Hoe meer airdrop punten je hebt verzameld voor de deadline, hoe meer SMOG je zult krijgen.

Je kunt SMOG kopen via gedecentraliseerde exchanges op Solana en de officiële website, waar je de token ook kunt staken. Voor het staken van SMOG krijg je 10% korting, verdien je een 42% APY en krijg je extra airdrop punten.

Nu naar Smog

Sponge (SPONGE) – Populaire Crypto Project Presteert Goed met Nieuwe Meme Coin

Sponge (SPONGE) is een meme coin die vorig jaar in het tijdperk van PEPE werd gelanceerd en in korte tijd met 100 keer in waarde is gestegen. Net als PEPE, stagneerde de meme coin later in 2023 en besloot het team om een bridge te maken naar de nieuwe Sponge V2 token, die tot nu toe een groot succes is.

Sponge V2 kan op zowel Polygon als Ethereum gestaked worden en gebruikt om extra tokens te verdienen in de opkomende crypto game van Sponge. In deze racing game verdien je tokens gebaseerd op je score ten opzichte van die van andere spelers.

Je kunt SPONGE kopen via de officiële website en staken op Ethereum (170% APY) en Polygon (389% APY). Sponge is vandaag met +6% gestegen terwijl andere meme coins dalen, wat veel zegt over de potentie van het project vlak voor de lancering van zijn play-to-earn game.

Nu naar Sponge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.