Rebel Satoshi
Persbericht

Experts presenteren Strong Bull Case voor Binance Coin (BNB), Chainlink (LINK) en Rebel Satoshi ($RBLZ)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Er wordt voorspeld dat het BNB-token de komende maanden boven de $435 en hoger zal stijgen.
  • Experts zeggen dat het Chainlink (LINK)-token in 2024 boven de $30 zal stijgen.
  • Rebel Satoshi ($RBLZ) zal astronomisch stijgen nu het op Uniswap en Coinstore staat vermeld.

Nu de markt bullish wordt, hebben experts de beste crypto’s uitgekozen om te kopen om enorme rendementen te behalen. Twee van de beste altcoins op hun lijst zijn BNB- en Chainlink-tokens (LINK). Ondertussen is de derde altcoin op hun lijst Rebel Satoshi ($RBLZ), die zojuist op een aantal beurzen is genoteerd. Laten we eens kijken wat BNB, LINK en $RBLZ tot de beste altcoins maakt om te kopen, vóór andere top-altcoins.

BNB blijft voortdurend stijgen naar nieuwe jaarlijkse hoogtepunten

Sinds de goedkeuring van de Bitcoin (BTC) Spot ETF op 10 januari is de markt gevangen in volatiliteit. Als gevolg hiervan daalde het BNB-token op 25 januari naar een jaarlijks dieptepunt van $293,09, voordat de neerwaartse trend werd omgedraaid. Nu de markt naar nieuwe hoogtepunten stijgt, is het BNB-token ook in een enorme rally terechtgekomen.

Dit heeft ertoe geleid dat het BNB-token op 4 maart naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $422,46 is gestegen, met een stijging van 44,1%. Te midden van de prijsstijging gingen de BNB Chain en Web3 Blueprint op 21 februari live. De eerste zonsondergangupgrade naar het BNB Beacon Chain Testnet werd op 29 februari aangekondigd.

Deze ontwikkelingen hebben de experts ertoe aangezet optimistische vooruitzichten voor BNB te hebben. Ze voorspellen dat de BNB-prijs in de toekomst boven de $435 en verder zal stijgen.

banner

Na een vergelijkbaar markttraject bevond Chainlink (LINK) zich ook in een neerwaartse trend na de goedkeuring van de BTC Spot ETF. Dit resulteerde in een daling van het Chainlink (LINK)-token naar $13,76 op 26 januari. Sindsdien heeft de Chainlink (LINK)-prijs, terwijl de markt zich heeft hersteld, ook zijn neerwaartse trend doorbroken.

Op 2 maart steeg de Chainlink (LINK)-prijs naar $21,61 met een stijging van 57%. Na de stijging is het Chainlink (LINK)-token lichtjes gecorrigeerd met 7,3% tot $20,03 op 5 maart. Deze correctie in de Chainlink (LINK)-prijs wordt door experts als tijdelijk gezien. Het komt door de constante groei van het Chainlink (LINK) ecosysteem. Paxos heeft bijvoorbeeld op 7 februari de nieuwe PayPal USD-prijsfeeds van Chainlink (LINK) overgenomen.

Daarom voorspellen experts dat het Chainlink (LINK)-token de correctie binnenkort zal verlaten en de komende maanden boven de $30 zal stijgen.

Rebel Satoshi boekt enorme winsten terwijl de voorverkoop uitverkocht is

Rebel Satoshi is een innovatief memecoinproject gebouwd op het Ethereum-netwerk en is geïnspireerd door Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto. Rebel Satoshi is ontworpen om de groeiende marktcentralisatie uit te dagen en in opstand te komen tegen de elites. De Rebel Satoshi-revolutie zal tot stand worden gebracht door de leden van de Recusant-gemeenschap.

Rebel Satoshi is gebouwd rond zijn bestuurs- en lidmaatschapstoken $RBLZ, en houdt zich aan de ERC-2-standaard. Het totale aanbod van het $RBLZ-token bedraagt 250 miljoen en Rebel Satoshi heft er geen koop- of verkoopbelasting op. Rebel Satoshi streeft ernaar om het $RBLZ-token naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen te brengen.

De zeer succesvolle voorverkoop van de $RBLZ was uitverkocht en eindigde op 29 februari. Het $RBLZ-token steeg tijdens de voorverkoop met 150% en steeg naar $0,025 per token. Rebel Satoshi lanceerde een paar dagen geleden het $RBLZ-token voor handel op Uniswap en Coinstore. Daarom voorspellen experts enorme winsten op $RBLZ en beschouwen ze dit als de beste crypto om in te investeren.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-voorverkoopwebsite of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.