Rebel Satoshi
Persbericht

Experts spotten de volgende 100x op de nieuwe lancering van Rebel Satoshi na indrukwekkende trends op DOGE en WIF

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De nieuwe token ($RBLZ) van Rebel Satoshi, $RECQ, staat klaar om 100x rendement te genereren voor huidige voorverkoopinvesteerders.
  • Er wordt voorspeld dat de prijs van Dogecoin (DOGE) de komende maanden boven de $0,20 zal stijgen.
  • Volgens deskundigen wordt voorspeld dat het dogwifhat (WIF)-token boven de $5 zal stijgen.

Te midden van de onzekerheid op de markt belooft Rebel Satoshi’s ($RBLZ) nieuwe token, $RECQ, een rendement van 100x te behalen. Ondertussen zijn mememunten zoals Dogecoin (DOGE) en dogwifhat (WIF) de beste cryptomunten geworden vanwege hun indrukwekkende trends. Laten we eens kijken wat de experts te zeggen hebben over de beste altcoins, zoals $RECQ, DOGE en WIF.

$RECQ van Rebel Satoshi plaagt 100x potentieel tijdens doorlopende voorverkoop

Rebel Satoshi is een nieuw project dat op de markt is gekomen om een revolutie teweeg te brengen en de status quo te ontwrichten. Rebel Satoshi belichaamt de rebelse geesten van Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto en zal een ware decentralisatie inluiden via zijn Recusant-gemeenschap. Rebel Satoshi streeft ernaar zijn dubbele tokeneconomie van $RBLZ- en $RECQ-tokens naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen te brengen.

De $RBLZ- en $RECQ-tokens hebben een totale voorraad van respectievelijk 250 miljoen en 3 miljard. De $RBLZ-houders sluiten zich aan bij de Rebel Satoshi-beweging en kunnen hun $RBLZ-tokens ook gebruiken voor staking.

Het $RECQ-token wordt gebruikt in de Rebel Satoshi Arcade, NFT Vault, merchandise store en om beloningen te verdienen en benzine te betalen. Rebel Satoshi voerde de voorverkoop uit van het $RBLZ-token, dat met 150% steeg van $0,010 naar $0,025 per token.

Momenteel voert Rebel Satoshi de voorverkoop van het $RECQ-token uit. Het $RECQ-token is al met 85% gestegen naar $0,0037 om fase 1 binnen te gaan vanaf de Early Bird Round-prijs van $0,0020. De lanceringsprijs van het $RECQ-token is $0,0125 en zal een ROI van 237,8% genereren voor huidige investeerders. Experts voorspellen daarom dat $RECQ na de lancering het 100x zal doen en beschouwen $RECQ als de beste crypto om te kopen.

banner

Dogecoin trotseert marktvolatiliteit te midden van een groeiend ecosysteem

De prijs van Dogecoin (DOGE) heeft de afgelopen maanden indruk gemaakt op zijn investeerders. Terwijl de meme-munten medio maart een rally doormaakten, steeg de prijs van Dogecoin (DOGE) naar $0,18 op 14 maart. Toen de markt echter al snel daalde, kreeg de prijs van Dogecoin (DOGE) ook te maken met een dip. Een paar dagen na de stijging daalde de prijs van Dogecoin (DOGE) naar $0,12, met een daling van 33,3%.

Sindsdien heeft de Dogecoin (DOGE)-prijs veerkracht getoond en weer een weg omhoog gevonden. Vanaf begin april was de prijs van Dogecoin (DOGE) met 41,6% gestegen naar $0,17. Te midden van de chaotische prijsactie gaf de Dogecoin (DOGE) Foundation op 2 maart meer details over het DogeBox Initiative. Ook werd op 26 maart de Dogecoin (DOGE) GigaWallet v0.1 uitgebracht.

Daarom voorspellen experts dat de prijs van Dogecoin (DOGE) de komende maanden boven de $0,20 zal stijgen.

De prijs consolideert na een recordhoogte

Het dogwifhat (WIF)-token is sinds de lancering één van de beste altcoins op de markt. Toen de markt echter corrigeerde, daalde het dogwifhat (WIF)-token op 20 maart naar $2,02. Het dogwifhat (WIF)-token trotseerde vervolgens de markt en steeg op 31 maart naar een recordhoogte van $4,80, met een stijging van 137,6%.

Sindsdien is de dogwifhat (WIF) begin april met 19,7% gedaald. Daarmee heeft de dogwifhat (WIF) zich volgens CoinMarketCap gevestigd als de derde grootste meme-munt. Het dogwifhat (WIF)-token heeft de populaire meme-munt PEPE ingehaald om deze plek in te nemen.

Nu het memeseizoen op het punt staat door te gaan, voorspellen experts dat dogwifhat (WIF) de komende maanden boven de $5 zal stijgen.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.