NgtRshRelease
Persbericht

Experts verwachten dat deze drie munten de komende maanden parabolisch zullen worden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • NuggetRush (NUGX) is een toonaangevende play-to-earn (P2E)-munt met unieke tokenomics en praktische hulpprogramma’s. Het is onlangs genoteerd op Uniswap en is klaar voor aanzienlijke groei. Het is een kernmiddel in de P2E- en blockchain-gamingsectoren en biedt meeslepende gameplay en liefdadigheidsbijdragen.
  • Ethena (ENA) beleeft een bullish uitbraak, gestimuleerd door de samenwerking met Bitget Wallet. Gebruikers kunnen via het platform van Bitget in contact komen met ENA en beloningen ontvangen voor stortingen en stakingen.
  • Sui (SUI) en BytePlus hebben een samenwerking aangekondigd, waarbij de diensten van BytePlus worden aangeboden aan Web3-platforms en het blockchain-gebruik van Sui wordt gestimuleerd. Ondanks een recente prijsdaling herstelt SUI zich en is klaar voor verdere groei, waarbij analisten een stijging naar $1,85 tegen eind april voorspellen.

In het volatiele en baanbrekende cryptocurrency-landschap hebben drie opvallende projecten de aandacht van investeerders getrokken. Deze projecten, NuggetRush (NUGX), Ethena (ENA) en Sui (SUI), brengen elk unieke kenmerken en kansen met zich mee en beloven een aanzienlijk potentieel op de cryptomarkt. Dit is de reden waarom experts zeggen dat NuggetRush, Ethena en Sui zullen exploderen in de komende bullmarkt.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): koploper in Play-to-Earn (P2E)

NuggetRush (NUGX) domineert de Play-to-Earn (P2E)-ruimte met zijn interessante tokenomics en hulpprogramma’s.

Iedereen die op zoek is naar de beste P2E-munten om in te investeren, zou NuggetRush (NUGX) moeten overwegen voordat deze verder explodeert na de recente notering op Uniswap. Het project is vakkundig ontworpen om veel meer te bieden dan de normale functies, ontworpen met een vleugje klasse in de blockchain-gamingruimte.

Hoewel NuggetRush (NUGX) indrukwekkende tokenomics heeft, biedt het ook fysieke hulpprogramma’s die het uniek maken ten opzichte van de beste altcoins op de markt.

NuggetRush (NUGX) vormt de kern van de play-to-earn (P2E) en blockchain-gamingsectoren, twee van de grootste trends. Omdat het een P2E-token is, zal NUGX fungeren als de in-game valuta, waardoor de GameFi-aantrekkingskracht van het project wordt vergroot.

Gamers zijn verzekerd van een opmerkelijke en meeslepende gameplay-ervaring, waardoor ze meerdere in-game assets en beloningen kunnen verdienen. NuggetRush (NUGX) is een goud- en cryptominingspel, ontworpen om ambachtelijke miners in onderontwikkelde landen te helpen. Om tegemoet te komen aan deze goede doelen, wijdt NuggetRush (NUGX) een aantal in-game items en beloningen aan deze inspanningen. Daarom is het geweldig voor spelers en investeerders die iets terug willen geven aan de gemeenschap.

Na de lancering op Uniswap voor $0,020, is NuggetRush (NUGX) exponentieel gaan stijgen, waarbij meer beleggers zich haasten om te kopen in de verwachting dat het de komende maanden parabolisch zal worden. Met al zijn functies en hulpprogramma’s geldt NuggetRush (NUGX) als de beste crypto-investering op de markt.

NuggetRush Kopen

Ethena (ENA): Op de bullish golf rijden met strategische partnerschappen

Ethena (ENA) heeft een bullish uitbraak veroorzaakt die de weerstand te boven gaat. Eén van de belangrijkste redenen waarom Ethena (ENA) in opkomst is, is te danken aan de samenwerking met Bitget Wallet. Hierdoor kunnen gebruikers communiceren met Ethena (ENA) via de wallet-browserextensie en mobiele applicatie van Bitget.

Gebruikers krijgen een airdrop van BWB-punten als ze 100 USDT storten op Ethena (ENA). Met dat in gedachten vragen velen zich af of Ethena (ENA) een bullish trend zal handhaven. Ethena (ENA) heeft ook aangekondigd dat gebruikers die hun USDe stablecoin gedurende zeven dagen op de Bitget Wallet vergrendelen, in aanmerking komen voor een beloningsboost van 20%.

Op de korte termijn heeft de prijs van ENA het bearish patroon doorbroken en boven de dalende trendlijn gestegen. Dankzij zijn prestaties behoort het tot de beste altcoins in de crypto-ruimte.
Op 21 april 2024 handelde Ethena (ENA) tegen $1,08, een stijging van 4,38% in de afgelopen week. Analisten zeggen dat Ethena (ENA) eind april zal stijgen naar $1,26, ondersteund door ontwikkelingen op zijn netwerk. Daarom is het een goede crypto om nu te kopen.

Sui (SUI): Navigeren door uitdagingen met berekende samenwerkingen

Sui (SUI) en BytePlus, de technologieafdeling van ByteDance, bevestigden hun samenwerking op 19 april 2024. Door deze samenwerking met Sui zullen de oplossingen en diensten van BytePlus beschikbaar zijn voor sociale en gamingplatforms Web3.

Bovendien zal het partnerschap ook het toegenomen gebruik van Sui’s blockchain aanmoedigen. Maar zelfs nadat deze samenwerking was bevestigd, daalde de prijs van SUI op de wekelijkse en maandelijkse hitlijsten.

Kijkend naar de 30-daagse prijsgrafiek, zorgde de crypto-crash ervoor dat SUI op 13 april met 16,9% daalde, voordat het zich begon te herstellen in de nasleep van een marktbreed herstel onder leiding van Bitcoin (BTC).

Hoewel SUI zich nog niet volledig moet herstellen van de recente uitverkoop die volgde op de ineenstorting van de cryptomarkt, eerder in april, stuwen de ontwikkelingen en partnerschappen de koers omhoog.

Op 21 april handelde SUI op $1,43, een stijging van 38,56% in de afgelopen week. Analisten zeggen dat SUI eind april zal stijgen naar $1,85, ondersteund door ontwikkelingen en partnerschappen op zijn netwerk. Daarom is SUI één van de beste altcoins om in de komende bullish cyclus in de gaten te houden.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.