Shiba Inu, SHIB
Shiba Inu

Explosieve groei: 987% meer Whale activiteit bij Shiba Inu

Afgelopen week heeft Bitcoin (BTC) een indrukwekkende groei doorgemaakt van meer dan 10%. Ondanks deze opwaartse trend blijft Shiba Inu (SHIB) terughoudend. Toch is er een merkwaardige stijging van 987% in activiteit onder de grote SHIB-bezitters, ook wel ‘whales’ genoemd.

Deze toename in whaleactiviteit is vastgesteld door het blockchain analyse platform IntoTheBlock. Deze verhoogde activiteit kan duiden op grootschalige aankopen, verkopen, of het verplaatsen van SHIB tussen wallets door deze grootbezitters. Dergelijke bewegingen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de marktdynamiek en de prijs van SHIB. Deze vaststelling is gebaseerd op het monitoren van omvangrijke transacties, in het bijzonder die met een waarde van meer dan $100,000. De afgelopen 24 uur was de gecombineerde waarde van deze transacties maar liefst $70,73 miljoen.

Binnen deze bewegingen was er één uitschieter: een transactie van meer dan 4,5 biljoen SHIB. Op basis van de huidige marktwaarde vertegenwoordigde deze transactie een bedrag van ruim $31,5 miljoen.

Shiba Inu transactievolume

Het transactievolume van Shiba Inu liet een opvallende stijging zien, gaande van 2,55 triljoen SHIB op 19 oktober naar 11,48 triljoen SHIB op 20 oktober. Deze sterke toename in het transactievolume kan meerdere redenen hebben. Het kan duiden op een paniekverkoop door huidige bezitters, maar het kan ook betekenen dat grote investeerders aanzienlijke aankopen doen, zelfs te midden van marktonzekerheid.

Breekt SHIB door de weerstand?

De SHIB koers beweegt grotendeels zijwaarts, maar er zijn tekenen die wijzen op een mogelijke trendverandering. Analytisch gezien worstelt SHIB met de 21-daagse Exponential Moving Average (EMA), een belangrijke indicator die recente prijsbewegingen sterker benadrukt. Een doorbraak boven deze EMA kan een opwaartse trend signaleren. Daarnaast toont de munt een opvallend zigzagpatroon, wat vertrouwen geeft in de veerkracht en het herstelpotentieel van de markt. Als SHIB deze weerstandslijn blijft doorbreken, kan er een potentiële waardegroei van wel 57% in het verschiet liggen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13