Floki
Persbericht

Explosieve Stijging voor PEPE, FLOKI en BONK: Welke Nieuwe Crypto’s Gaan Stijgen in Crypto Meme Rally?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu het positieve momentum van Ethereum toeneemt door een goedkeuring van een ETH ETF weet ook de crypto meme coin markt te profiteren. Meme coins zoals PEPE, FLOKI en BONK excelleren, maar er zijn ook nieuwe meme coins die aanzienlijke stijgen door kunnen maken in een nieuwe crypto rally.

Ethereum ondervond onlangs een opwaartse trend nadat er goed nieuws naar buiten kwam over de ETH ETF. De SEC maakte namelijk bekend dat het een Ethereum ETF goed gaat keuren. Dit leidde meteen tot aanzienlijke stijgingen voor de op één na grootste crypto van de wereld. Ethereum is over de afgelopen week dan ook al meer dan 25% gestegen.

Ethereum Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Ethereum is nog altijd een belangrijke speler in de crypto meme coin markt, aangezien deze blockchain in het verleden verantwoordelijk was voor veel van de grote en goed presterende meme coins. Ondanks dat Solana een steeds grotere rol speelt in deze markt weten meme coins nog altijd vaak te profiteren van het succes van Ethereum, en dat is ook dit keer weer het geval. 

Crypto meme coins zoals Pepe, Floki en Bonk wisten optimaal te profiteren van het optimisme binnen de Ethereum markt. Er zijn echter nog vele nieuwe meme coins die in staat zijn om aanzienlijk te stijgen in een nieuwe crypto rally.

Pepe Koers Stijgt 75% in Week Tijd

Pepe Coin is de afgelopen weken de grote winnaar van de meme coin markt. De Pepe koers wist over de afgelopen maand namelijk al meer dan 140% te stijgen en behaalde onlangs ook een nieuwe ATH bij de $0,00001685. De meme coin bevindt zich op dit moment in de buurt van het 1,618 Fibonacci level en lijkt zich daardoor op te maken voor nog een uitbraak.

Pepe Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Met een market cap in de buurt van de $7 miljard komt de Pepe koers ook steeds dichter in de buurt van Shiba Inu, de nummer 2 van de meme coin markt. Shiba Inu heeft een market cap van bijna $15 miljard terwijl de grootste meme coin van de wereld, Dogecoin, een market cap heeft boven de $24 miljard.

FLOKI Maakt Zich Op Voor Nieuwe ATH

Nu de meme coin sector bezig is met een opwaartse trend weet ook de Floki koers aanzienlijk terrein te winnen. De Floki koers steeg over de afgelopen week al meer dan 36%. Deze meme coin is nu 61% gestegen over de afgelopen 6 weken en maakt zich op dit moment op voor een verdere rally.

Floki Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Deze rally kan de koers richting het $0,00039 niveau brengen. Dat zou de Floki koers een nieuwe ATH opbrengen, die zich op dit moment op $0,00030 bevindt. Vervolgens kan Floki zich opmaken voor een stijging richting de 1,618 FIB bij $0,00054. 

Bonk Koers Hint op 100% Stijging

Nu de Bonk koers over de afgelopen week al meer dan 45% is gestegen is het optimisme binnen de Bonk community ook hard toegenomen. De meme coin laat een stijgend kanaalpatroon zien die wijst op een mogelijke verdere stijging van de Bonk koers.

Bonk Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Nu de bredere markt zich herstelt, lijkt de Bonk koers zich op te maken voor een aanzienlijke rally. Deze rally zou de Bonk koers richting de 1,618 FIB kunnen brengen bij de $0,000082. In het beste geval kan de koers vervolgens een stijging realiseren richting de psychologische weerstand bij de $0,00010.

Nieuwe Cryptos Maken Zich Op Voor Explosieve Stijgingen

Het zijn niet alleen Pepe, Floki en Bonk die zich opmaken voor verdere stijgingen. Er bevinden zich op dit moment een aantal nieuwe meme coins in de crypto markt die zich op gaan maken voor explosieve stijgingen. Een groot deel van deze tokens bevindt zich zelfs nog in hun presale fase waardoor investeerders kunnen profiteren van grote kortingen.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw Alternatief voor Grootste Meme Coin van de Wereld

Dogeverse is een nieuw Dogecoin alternatief die zich weet te onderscheiden van voorgangers door multi-chain functionaliteit te introduceren. Dogecoin is nog altijd de grootste meme coin van de crypto markt maar kent zijn gebreken. Zo zijn de transacties bij Dogecoin duur en langzaam, en kunnen investeerders tegelijkertijd geen DOGE staken. Dogeverse brengt hier op een unieke manier verandering in aan.

De native DOGEVERSE tokens gaan namelijk op de 6 grootste blockchains ontwikkeld worden, waaronder Ethereum, Solana en BNB. Doordat de Dogeverse token zich bevindt op meerdere blockchains kunnen gebruikers profiteren van de beste voordelen van hun favoriete blockchain. Deze multi-chain functionaliteit brengt ook betere liquiditeit met zich mee waardoor Dogeverse goedkopere en snellere transacties kan aanbieden.

Gebruikers zijn in tegenstelling tot bij de originele Dogecoin in staat om Dogeverse tokens te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van maar liefst 48%. 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard tokens is voor deze staking beloningen apart gezet.

De presale van Dogeverse bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $15 miljoen opgehaald. Hierdoor is de presale zijn afrondende fase ingegaan wat betekent dat investeerders nu nog maar minder dan 7 dagen de tijd hebben om Dogeverse tokens te kopen voor de lage prijs van $0,00031.

Bezoek Dogeverse Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe Virale Meme Coin Die Profiteert van Succes Solana Blockchain

Ontmoet Sealana, een mollige zeehond die de ‘degen’ markt volledig omarmd heeft. Deze zeehond is 24/7 bezig om de nieuwe explosieve Solana meme coin te vinden. Deze speurtocht houdt zijn flippers druk en zijn woonkamer een grote puinhoop.

Sealana, de mascotte van het Sealana project, is een verwijzing naar het World of Warcraft karakter van South Park en kon al snel rekenen op de nodige viraliteit. Hierdoor wordt Sealana door vele crypto liefhebbers gezien als de volgende grote ster van de Solana blockchain. De Solana blockchain was recentelijk al verantwoordelijk voor de lanceringen van meme coins zoals Bonk en WIF. Deze meme coins wisten binnen korte tijd al snel een market cap van boven de $2 miljard te vergaren.

De viraliteit van de mascotte is duidelijk terug te zien in de prestaties van de presale van dit project. Dit project heeft in enkele weken tijd namelijk al $3 miljoen op weten te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $0,022 per stuk en zijn te koop via ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard. Gebruikers kunnen tokens kopen door hun wallet te verbinden op de presale website van Sealana.

Bezoek Sealana Presale

WienerAI (WAI) – Meme Coin die Werelden AI Crypto en Meme Cons Samenbrengt

WienerAI is een meme coin die in staat is geweest om de werelden van AI crypto en meme coins samen te brengen. Dit project heeft namelijk een ‘wiener’ hond als mascotte en weet daarmee aan te spreken op meme coin liefhebbers die fan zijn van andere op honden gebaseerde meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu. Deze ‘wiener’ hond van WienerAI gaat echter samen met AI waardoor het ook aanspreekt op de AI crypto community.

WienerAI vormt een trading bot die gebruikers helpt met al hun vragen rondom trading. Met behulp van WienerAI zijn gebruikers in staat de beste beslissingen te maken waardoor ze een voordeel behalen op de markt. WienerAI maakt het ook mogelijk voor zijn gebruikers om op basis van dit advies snel tokens te kopen en verkopen via zijn trading bot.

Deze utility is al uniek voor een meme coin. Gebruikers zijn echter ook in staat om de native WAI token te staken waardoor de utility van deze crypto meme coin alleen maar verder uitgebreid wordt. Op dit moment kunnen investeerders rekenen op een APY van boven de 300%. Naarmate er meer tokens worden vastgezet zal dit percentage langzaam afnemen.

De presale van WienerAI heeft al meer dan $3,1 miljoen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $0,000711 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen op het moment dat het doel van $3,38 miljoen behaald wordt. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Sponge (SPONGE) – Bekende Naam Onder Meme Coin Traders Migreert naar Polygon

Sponge is een bekende naam onder veel crypto traders, aangezien het in 2023 al een market cap wist te realiseren van boven de $100 miljoen. Sindsdien heeft het project door zijn gebrek aan utility echter moeten consolideren. Het begin van dit jaar koos het project team er daarom voor om een grote update door te voeren zodat deze gebreken opgelost werden.

Om die reden werd SpongeV2 gelanceerd, een nieuwe versie van Sponge die de originele token uiteindelijk volledig moest vervangen. Deze token ging samen met de nodige utility, aangezien het gebruikt gaat worden op een Play 2 Earn racing game en gestaked kan worden. Daarnaast koos het team ervoor om de token te migreren naar de Polygon blockchain vanwege de snellere en goedkopere transacties.

Deze migratie leidde meteen al tot een stijging van meer dan 500%. Ondanks deze stijging van 500% is de originele market cap van $100 miljoen nog altijd ver weg. Dit betekent dat er dus nog ruimte is voor verdere stijgingen.

Tokens zijn vandaag te koop op gedecentraliseerde exchanges maar ook op de officiële website van het platform. Later dit jaar zal de Play 2 Earn racing game van het platform gelanceerd worden. In deze racing game kunnen spelers SPONGE tokens verdienen door races te winnen.

Bezoek Sponge Website

Smog (SMOG) – Straight-to-DEX Meme Coin Kijkt Naar Boven

Smog is een meme coin die eerder dit jaar gelanceerd werd en niet gebruik maakte van een presale, maar direct op een DEX gelanceerd werd. Ondanks dat dit een risicovolle strategie is bleek het al snel een succes, aangezien de koers van SMOG in 24 uur tijd met meer dan 100% wist te stijgen.

Sindsdien heeft het project de nodige viraliteit gecreëerd. Dit komt mede doordat 50% van de token voorraad gebruikt wordt voor marketingcampagnes die de naamsbekendheid en viraliteit van het project moeten vergroten.

Daarnaast is er ook de nodige hype gecreëerd door de airdrops die het project lanceert. Deze airdrops wordt ook wel de grootste airdrops op Solana genoemd en kunnen daardoor dus rekenen op de nodige aandacht. Gebruikers zullen de Smog token moeten kopen om voor deze airdrops in aanmerking te komen. Daarnaast kan er ook voor airdrop punten gespaard worden op Zealy.

Smog tokens zijn te koop op de Jupiter en MEXC exchanges. Daarnaast kunnen SMOG tokens ook gekocht worden op de officiële website van het project. Hier komen gebruikers in aanmerking voor 10% korting.

Bezoek Smog Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.