Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Fiat-to-crypto provider Simplex gaat Polkadot ondersteunen

De fiat-to-crypto provider genaamd Simplex gaat Polkadot ondersteunen in zijn netwerk van crypto-exchanges, wallets en brokers.


Simplex gaat Polkadot ondersteunen

Simplex zegt, in een aankondiging van vandaag, dat de integratie van Polkadot (DOT) crypto-gebruikers in staat zou stellen de token te kopen met een creditcard, betaalpas, Apple Pay of bankoverschrijving. De financiële instelling streeft naar massale verwerving en acceptatie van cryptocurrency en zegt dat de toevoeging van DOT aan de lijst met ondersteunde cryptocurrencies het dichter bij dit doel brengt.

Simplex levert diensten aan andere crypto-exchanges, waaronder Binance en OKCoin. Het bedrijf werkt sinds de lancering samen met meer dan 350 crypto bedrijven en maakt de aankoop van meer dan 50 cryptocurrencies mogelijk via zijn netwerk. Meest recent is de betalingsprocessor geïntegreerd in de Opera-webbrowser.

Projecten die zich bij het Polkadot-ecosysteem hebben aangesloten, hebben de afgelopen maanden ook een boost van hun tokenprijzen gezien. Ren (REN), Ocean Protocol (OCEAN) en het Celer Network (CELR) hebben gehlopen bij het faciliteren van cross-chain interoperabiliteit tussen netwerken, wat resulteert in een toename van het aantal actieve tokenhouders en een stijging van het handelsvolume van elk project. Zo is de prijs van CELR tussen januari en maart met meer dan 240% gestegen.

Ook de Polkadot koers is flink gestegen dit jaar. Op het moment van schrijven ligt de DOT prijs rond de $38,21. Dit terwijl de prijs op 1 januari 2021 nog ‘slechts’ rond de $9,20 lag. Dat betekent dat de koers in minder dan 3 maanden tijd met meer dan 350% is gestegen.

DOT year-todate grafiek – Bron: CoinMarketCap

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten