Rebel Satoshi
Persbericht

Fidelity’s Bitcoin ETF registreert eerste uitstroom; De voorverkoop van Rebel Satoshi ($RECQ) blijft richting lancering gaan

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Bitcoin (BTC) is na een mijlpaal getuige geweest van een daling van 0,53%. Deskundigen zijn zeker van een naderende opleving.
  • Rebel Satoshi ($RECQ) is 85% gestegen ten opzichte van de Early Bird Round en wordt verkocht voor $0,0037 tijdens de lopende fase 1 van de voorverkoop.

Na de recente halvering van Bitcoin zijn topinvesteerders op zoek gegaan naar toegangspunten voor de meest gunstige Bitcoin-investeringen. Ondertussen blijft Rebel Satoshi vooruitgang boeken met zijn voortdurende voorverkoop, waardoor top-ICO-investeerders tot nu toe worden beloond met aanzienlijke winsten. Laten we het investeringspotentieel van BTC en $RECQ verkennen, dat is beoordeeld als de beste crypto-investering van 2024.

Fidelity’s FBTC-uitstroom: BlackRock’s IBIT doorbreekt de instroomreeks

Op 25 april ondervond Fidelity’s Bitcoin ETF (FBTC) voor het eerst sinds de oprichting opnames van $22,6 miljoen. De uitstroom van het fonds viel samen met die van Ark Invest’s ARKB, Bitwise’s BITB en Valkyrie’s BRRR, die respectievelijk $31,3 miljoen, $6 miljoen en $20,2 miljoen verloren. Beleggers hebben hun bezorgdheid geuit over wat dit zou kunnen betekenen voor de marktprijs van BTC.

Sinds deze belangrijke mijlpaal heeft Bitcoin een waardedaling van 1,32% gezien, van $63.755,32 op 25 april naar $63.419,14 op 27 april. Enthousiastelingen binnen de Bitcoin-gemeenschap anticiperen op een potentiële opwaartse trend, waarbij BTC naar verwachting medio mei zal stijgen naar ongeveer $69.772,22. aangewakkerd door de toegenomen adoptie van interoperabiliteitsoplossingen.

Andersdenkende stemmen in de Bitcoin-gemeenschap voorzien echter een ander scenario en voorzien een verdere neergang. Deze analisten voorspellen dat BTC medio mei zal dalen tot $62.0027,28, waarbij deze potentiële daling wordt toegeschreven aan de nasleep van de recente Bitcoin-halvering.

banner

Te midden van marktconsolidatie komt $RECQ naar voren als de beste investering in 2024

Rebel Satoshi is een gemeenschapsgebaseerd meme-muntenproject dat een marktbrede decentralisatierevolutie wil ontketenen. Bovendien stelt het revolutionaire ontwerp van het platform gebruikers in staat actief deel te nemen aan de ontwikkeling van het enorme twee-token-ecosysteem van Rebel Satoshi.

Adopters van de ongelooflijke $RBLZ-munt krijgen stemrecht bij cruciale beslissingen en vroege toegang tot NFT-airdrops. Bovendien haalde $RBLZ meer dan $2,5 miljoen op tijdens de openbare voorverkoop voordat het op 4 maart op de Uniswap DEX werd gelanceerd voor $0,025 per aandeel. Analisten voorspellen dat $RBLZ klaar is om de komende maanden enorm te stijgen, aangezien het token tot 150% is gestegen ten opzichte van de startprijs van $0,010.

Ondertussen kost Rebel Satoshi‘s tweede token, $RECQ, slechts $0,0037 tijdens fase 1 van de voorverkoop, wat impliceert dat vroege $RECQ-gebruikers een ongelooflijk rendement van 237,83% zullen zien wanneer het token het voorverkoopdoel van $0,0125 bereikt. Als gevolg hiervan bevelen topmarktprofessionals $RECQ aan als de beste cryptocurrency om vandaag te kopen.

$RECQ dient als basisvaluta voor alle soorten interacties en transacties op het Rebel Satoshi-platform. $RECQ geeft je echter ook unieke toegang tot de fantastische Rebel Satoshi Arcade en het innovatieve terugkoopprogramma van Rebel Satoshi.

Sluit u vandaag nog aan bij de voorverkoop, aangezien $RECQ op het punt staat om beter te presteren dan BTC in termen van investeringspotentieel en naar voren zal komen als de beste crypto om te kopen.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.