Milei Moneda
Persbericht

Filecoin- en PEPE-investeerders hopen op een terugkeer van de markt naar bullish manieren; $MEDA lijkt een goede crypto-investering in de richting van een bull-rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Filecoin (FIL) werd beïnvloed door de recente marktbrede inzinking.
  • PEPE daalt naar $0,0000050 na de recente inzinking.
  • De voorverkoopwinsten van Milei Moneda ($MEDA) maken het een uitstekende keuze voor de bullmarkt.

Filecoin (FIL) verloor recente winsten toen de wetshandhaving de belangrijkste ontwikkelaars hardhandig aanpakte. Pepe (PEPE) verloor in één week 24% ondanks de aankondiging van een nieuw product voor de meme-munt op Coinbase International. Ondertussen trekt Milei Moneda ($MEDA) investeerders aan terwijl de winsten uit de voorverkoop zich opstapelen.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Filecoin is YTD met 4% gedaald

FIL handelt momenteel rond het $6-niveau, 3,8% lager dan de prijs een jaar geleden. Filecoin was tijdens de laatste crypto-rally aanvankelijk gestegen tot bijna $11,50, maar werd beïnvloed door een langdurige prijscorrectie en een uitverkoop veroorzaakt door de vergelding van Iran tegen Israël. Dit leidde tot een erosie van de eerdere verworvenheden.

De situatie werd verergerd nadat het stakingprotocol van Filecoin, STFIL, enkele onverklaarde overdrachten en upgrades registreerde nadat de Chinese politie leden van het team had vastgehouden.

FIL heeft de afgelopen week 31% verloren als gevolg van een combinatie van deze factoren. Analisten zeggen echter dat de verwachte pomp na de Bitcoin Halving een reddingslijn voor FIL zou kunnen zijn. Ze voorspellen dat FIL tegen eind 2024 $28,08 kan bereiken.

Pepe verliest de afgelopen week 28%

Pepe was de afgelopen twaalf maanden één van de best presterende altcoins. De meme-munt is het afgelopen jaar 11.600% gestegen. Deze stijging is te danken aan de meme-muntenwaanzin die de markt de afgelopen twee maanden in zijn greep hield.

Pepe ervaart momenteel echter een dip. De dip van Pepe wordt toegeschreven aan de aanhoudende marktbrede prijscorrectie en de uitverkoop die volgde op de escalatie van de spanningen in het Midden-Oosten.

Zelfs de aankondiging van een nieuw eeuwigdurend termijncontract voor Pepe door Coinbase International kon niet voorkomen dat Pepe de afgelopen zeven dagen 27,2% verloor.

Analisten voorspellen echter dat Pepe na de Bitcoin Halving $0,0000255 kan bereiken.

Milei Moneda biedt winstkansen voor FIL- en Pepe-investeerders

Milei Moneda is een nieuwe meme-munt die de markt stormenderhand heeft veroverd met zijn overheerlijke voorverkoopwinsten. De voorverkoop bevindt zich momenteel in fase 2 en $MEDA wordt verkocht voor $0,0125. Ondertussen hebben fase 1-beleggers een winst van 25% behaald in een markt waar veel beleggers hun verliezen tellen. Ze zullen uiteindelijk 100% van hun initiële investering ontvangen wanneer Milei Moneda wordt gelanceerd voor $0,020. Ondertussen zullen fase 2-investeerders bij de lancering een winst van 60% behalen.

$MEDA zal na de lancering ook genieten van prijsstabiliteit vanwege het deflatoire karakter ervan. Vijf procent van de voorraad van 500 miljoen euro zal worden verbrand, waardoor er schaarste ontstaat.

Milei Moneda-beleggers krijgen ook stemrecht, krijgen toegang tot de coolste NFT’s en verdienen beloningen door het inzetten van NFT’s. Ze zullen ook deel gaan uitmaken van de levendige Milei Moneda-gemeenschap op X, Discord en Reddit.

Ten slotte worden de fondsen van investeerders beschermd door slimme contractaudits, zero-teamtoewijzingen en vergrendelde liquiditeit. Al deze kenmerken en voordelen maken $MEDA de beste crypto-investering in de aanloop naar de bull run.

Samenvatting

Het is een dubbele klap voor Filecoin, aangezien de staking-service verstoring ervaart op hetzelfde moment dat de markt zijn ernstigste dip ervaart in 2024. Coinbase International stelt Pepe eeuwigdurende futures in terwijl investeerders hun crypto-activa verkopen. Milei Moneda biedt investeerders een winstmogelijkheid om verliezen van andere tokens te compenseren.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.