finst persbericht crypto bundels
Persbericht

Finst lanceert innovatieve ‘Crypto Bundels’ voor gespreide investeringen in cryptomarkt

Het Nederlandse crypto platform Finst heeft vandaag de lancering van ‘Crypto Bundels’ aangekondigd. Dit baanbrekende product maakt het voor investeerders mogelijk om verschillende cryptovaluta gelijktijdig aan te kopen in een ‘mandje’, vergelijkbaar met ETFs. 

Het grote verschil met ETFs is dat investeerders in Crypto Bundels wél het eigendom van de onderliggende cryptomunten behouden en bij ETF’s niet.

Finst biedt investeerders de mogelijkheid om met één druk op de knop in diverse Crypto Bundels te investeren. Bundels zijn beschikbaar voor onder andere de top-10 cryptovaluta met de grootste marktkapitalisatie, evenals voor de meest duurzame cryptovaluta.

Diversificatie van je crypto portfolio

Met deze innovatieve oplossing kunnen investeerders hun risico’s beter spreiden en profiteren van de voordelen van diversificatie. Er worden in eerste instantie 7 verschillende Crypto Bundels door Finst aangeboden, waaronder de top 2, 5, 10 en 25 gebaseerd op marktkapitalisatie, evenals sector-specifieke bundels zoals een DeFi Bundel en een ‘Green Bundel’ met duurzame cryptocoins zoals Ethereum.

Groeiplannen en onderscheidende kenmerken

Het crypto platform, dat onlangs €4 miljoen ophaalde in een investeringsronde, heeft de ambitie om binnen 5 jaar het grootste en meest vertrouwde cryptoplatform van Europa te worden. Oprichter en CEO Julien Vallet benadrukt de unieke combinatie van transparantie, veiligheid en extreem lage tarieven die Finst onderscheidt van andere aanbieders.

Duurzaam investeren in crypto

Finst speelt ook in op de groeiende interesse in duurzaam investeren in crypto met de speciaal samengestelde ‘Green Bundel’, die cryptoassets bevat met de minste impact op het milieu. Vallet is ervan overtuigd dat Crypto Bundels een nieuwe generatie investeerders zullen aantrekken en een van de populairste manieren worden om de cryptomarkt te betreden. Meer informatie over Finst en de samenstelling van de verschillende Crypto Bundels is te vinden op de website van het bedrijf.

Speciale aanbieding: open een account en handel gratis

Om de lancering van Crypto Bundels te vieren, biedt Finst een speciale promotie aan voor nieuwe klanten. Door een account aan te maken via de onderstaande knop, betalen lezers geen handelskosten over de eerste €5.000 aan transacties. Dit is een geweldige kans om kosteneffectief te beginnen met investeren in de innovatieve Crypto Bundels die Finst aanbiedt. Wacht niet langer en maak vandaag nog een account aan om te profiteren van deze unieke aanbieding.