milei
Persbericht

FLOKI en PEPE verwikkeld in Meme Coin-bloedbad, terwijl de presale van Milei Moneda ($MEDA) blijft zorgen voor hernieuwde hoop in Meme Coins

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • FLOKI zit in een neerwaartse trend en heeft in een maand 31,40% van zijn waarde verloren.
  • PEPE is in de afgelopen week met 27,2% in prijs gedaald.
  • Milei Moneda ($MEDA) wordt gerekend tot de beste cryptomunten om in te investeren.

Milei Moneda ($MEDA) heeft de aandacht van investeerders getrokken als een topcrypto om te kopen dankzij zijn unieke kenmerken, zoals zeggenschapsrechten, deflatoire tokens, NFT’s en winstdeling. Ondertussen hebben FLOKI en PEPE het zwaar te verduren gehad door de neergang in de cryptomarkt, wat ertoe leidt dat houders op zoek gaan naar nieuwe en winstgevende investeringen zoals $MEDA.

Bespaar als Milei: Investeer in $MEDA!

FLOKI lijkt veerkrachtig ondanks koersdaling

FLOKI vertoont de laatste tijd een negatieve trend, waarbij de munt in de afgelopen 30 dagen 31,40% van zijn waarde heeft verloren. Ook is de waarde met 31,7% gedaald, waardoor het een van de cryptomunten is die aanzienlijk zijn getroffen door het meme coin-bloedbad.

Ondanks de recente tegenslagen van FLOKI heeft de munt een bullish momentum laten zien, zowel op de lange als de middellange termijn, met aanzienlijke winsten van 282,42% in het afgelopen jaar en 376,24% in de afgelopen drie maanden. Bovendien is FLOKI’s traject gekenmerkt door aanzienlijke volatiliteit, met een volatiliteitsindex van 12,97 voor één maand.

FLOKI verkeert in een bearish sentiment, waarbij 65% van de indicatoren wijzen op een negatieve prognose. Dit weerspiegelt de huidige onzekerheid in de markt te midden van FLOKI’s schommelende prestaties.

PEPE hoopt terug te stuiteren met de aanstaande Bitcoin Halving

PEPE-investeerders hebben de afgelopen week een verlies van 27,2% ervaren, aangezien meme coins zwaar werden getroffen door de neergang in de cryptomarkt. Andere toonaangevende meme coins, waaronder Shiba Inu en Dogecoin, ondergingen vergelijkbare wekelijkse verliezen gedurende deze periode. Ondertussen voelden ook topcryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum de impact, maar niet zo sterk als de meme coins.

Zoals bij andere toonaangevende munten, veroorzaakte maart een rally die halverwege maart culmineerde, waarbij PEPE een nieuwe hoogste waarde ooit (ATH) bereikte van $0.00001064. De huidige prijs van PEPE is een terugval van 52,71% ten opzichte van zijn ATH-waarde, hoewel deze verliezen lijken te zijn gestopt in afwachting van de aanstaande Bitcoin Halving die gepland staat voor 20 april.

Milei Moneda: De beste cryptomunt om nu in te investeren

Milei Moneda toont het prominente karakter van meme coins en maakt optimaal gebruik van communityondersteuning om marktwaardering te behalen. Het onderscheidt zich in de meme coin-wereld door een “geen belasting”-beleid te hanteren en de principes van de vrije markteconomie te omarmen. Terwijl het zich in de presale-fase bevindt, toont Milei Moneda zijn potentieel om aanzienlijke winsten te genereren.

Milei Moneda biedt zowel een investeringskans als de mogelijkheid om inkomsten te genereren via het staking-systeem. De prestaties in de lopende presale tonen de toewijding aan transparantie. Milei Moneda heeft bewezen dat het over het vermogen beschikt om een significante impact te maken in de meme coin-markt.

$MEDA, de governance-token van Milei Moneda, is deflatoir. Naarmate de totale voorraad van $MEDA afneemt, zal de waarde blijven stijgen. Dit kenmerk maakt $MEDA de beste cryptomunt om in te investeren. Milei Moneda heeft een totale voorraad van 500 miljoen tokens, waarvan 60% is toegewezen aan het publiek, 15% aan liquiditeit, 15% aan marketing en beloningen, 5% aan verbranding en 5% aan airdrop.

Momenteel in fase 2 van de presale wordt $MEDA verkocht voor $0,0125. Met plannen om in mei op Uniswap te lanceren voor $0,020, kunnen investeerders een rendement van 60% verwachten. $MEDA is de beste cryptomunt voor beginners die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden met het potentieel voor aanzienlijke groei.

Nieuwsgierig naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor het laatste nieuws. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.