prijs stijgt
Persbericht

Floki Inu en Shiba Inu Koers Gaat $1 Niet Halen, maar deze Veelbelovende Crypto hebben dat Potentieel Wel!

Regelmatig zien we het voorbij komen: voorspellingen dat tokens als Floki Inu en Shiba Inu koerswaardes gaan bereiken van een dollar of zelfs meer. Hoe realistisch is dit?

We gaan in dit artikel in op deze voorspellingen, en hoe groot de kans is dat deze cryptomunten daadwerkelijk in waarde gaan stijgen. Ook bespreken we enkele andere veelbelovende crypto die het potentieel hebben om sterk in waarde te gaan stijgen.  

Floki Inu en Shiba Inu Gaan Nooit $1 Waard Worden

Laten we direct maar ter zake komen: de kans dat Floki Inu (FLOKI) of Shiba Inu (SHIB) ooit $1 per token waard gaan worden is bizar klein. Wij denken zelfs dat dit nooit gaat gebeuren. Dat zit als volgt: 

De actuele koers van FLOKI en SHIB is respectievelijk €0,00001135 en €0,00001216. De totale marktkapitalisatie daarbij is €105,754,870 (FLOKI) en €6,676,725,622 (SHIB). 

Grafiek: Shiba Inu Koers sinds de start van de cryptomunt in augustus 2020

Dat maakt direct duidelijk dat de huidige situatie van de tokens op zijn lichts ‘pijnlijk’ te noemen valt als het doel daadwerkelijk het bereiken van $1 dollar is. Er staan dan nogal wat nullen aan de verkeerde kant van de komma. De huidige waarde van Floki Inu en Shiba Inu moet nog duizenden procenten stijgen voordat ze in de buurt van de dollar komt. 

Grafiek: Floki Inu Koers sinds de start van de cryptomunt in juli 2021

Als we naar de historie kijken van de waarde van beide tokens, dan zien we dat de koers nooit ook maar in de buurt van de $1 dollar is geweest. Zelfs niet op het hoogtepunt van de bull markt in oktober / november 2021. 

FLOKI bereikte met €0,000269 de hoogste waarde, terwijl SHIB bleef steken op €0,000064. De munten waren niet sterk of geliefd genoeg om verder te stijgen, en zijn sindsdien min of meer in een vrije val naar beneden belandt. Inmiddels stabiliseren ze enigszins, maar beide tokens blijven zeer volatiel. 

Bij een $1 Shiba Inu Koers zou de token meer waard zijn dan alle andere bezittingen ter wereld bij elkaar – aldus onderzoek

Het bekende consultancybureau McKinsey & Co zocht uit wat het zou betekenen als Shiba Inu op dit moment een dollar waard zou zijn. Dat is meer dan de totale wereldwijde rijkdom. Dit komt doordat er in totaal een quadriljoen SHIB tokens zijn.  

Waarom Crypto Beleggers het toch steeds over $1 Dollar Hebben

De reden dat het op internetfora en onder beleggers toch steeds terugkeert als onderwerp van gesprek is opportunisme, vooral onder invloed van influencers en bekendheden. Handelaren hypen elkaar – vooral tijdens bull runs – voortdurend op met allerlei buitenaardse verwachtingen. Ook iemand als Elon Musk doet graag een duit in het zakje. 

Veelbelovende Crypto Alternatieven voor Shiba Inu en Floki Inu 

In plaats van investeren in bodemloze meme coins zoals Shiba Inu en Floki Inu, raden we je aan op zoek te gaan naar crypto projecten en tokens met daadwerkelijke functionaliteit en een uitgelezen, transparante roadmap. Dit zijn voorwaarden om de beoogde groei naar $1 dollar te bewerkstelligen. 

Het interessantste zijn tokens die nog nieuw zijn en een kleine marktwaarde hebben. Dit geeft meer potentieel voor een (snelle) groei en waardestijging van de token. Op het moment hebben we drie van zulke tokens die we scherp in de gaten houden:

Dash 2 Trade (D2T) – Crypto Analyse Platform

Dash 2 Trade is een nieuw platform voor het analyseren en geven van advies over cryptomunten. Het is opgericht door het team van het zeer succesvolle forex trading signals bedrijf Learn 2 Trade. 

Zij zijn voor Dash 2 Trade de samenwerking zijn aangegaan met een aantal van de beste en meest winstgevende traders en analisten van de cryptoindustrie. Het is een ideaal platform om straks signalen te ontvangen over welke crypto je het beste kunt kopen / verkopen, het ontdekken van presales en het bijtijds spotten van ontwikkelingen op de markt. 

Investeren in de D2T token kan nu via de officiële website

The Impact Project (IMPT) – Duurzame Cryptocurrency Investering

The Impact Project heeft een groene cryptocurrency ontwikkeld. Het project richt zich op het tegengaan van klimaatverandering. Met de token kunnen carbon credits gekocht worden, die kunnen worden gebruikt om je CO2-uitstoot te compenseren.

Hiervoor is IMPT de samenwerking aangegaan met diverse grote retailers. Wanneer je via het Impact Project hun platform of applicatie een aankoop doet bij deze winkels, doneren zij een deel van de omzet aan een goed doel, en ontvang jij IMPT tokens om carbon credits van te kopen. 

Investeren in de IMPT token kan nu via de officiële website

Calvaria (RIA) – Trading Card Game op de Blockchain

Calvaria is een trading card game, maar dan op de blockchain. Hiermee zetten ze in op de ontwikkeling van gaming binnen crypto en web3. 

Calvaria werkt met het samenstellen van een deck kaarten, upgrades en voorwerpen. De individuele kaarten staan bovendien als NFT geregistreerd op de blockchain en zijn vrij te verhandelen. 

De game is gratis te spelen, maar keert wel beloningen (in crypto) uit aan de beste spelers. Dit zal in de vorm van de eigen RIA token zijn, die ook gebruikt kan worden voor het kopen van speciale kaarten en  updates. 

Investeren in de RIA token kan nu via de officiële website

Conclusie: Floki Inu en Shiba Inu Gaan Nooit $1 Waard Worden – Deze Alternatieven Mogelijk Wel!

De kans dat Floki Inu en Shiba Inu ooit $1 bereiken is nihil en totaal onrealistisch. Hiervoor zouden er om te beginnen enorme hoeveelheden van beide tokens vernietigd moeten worden, terwijl ook de vraag blijft stijgen. 

Slimmer is het om te investeren in cryptomunten die nog een lage marktkapitalisatie hebben en daardoor nog sterk kunnen gaan stijgen. Zo lopen er op dit moment drie presales van interessante cryptomunten, die elk veelbelovend zijn. Dit zijn D2T, IMPT en RIA

Deze tokens hebben stuk voor stuk betere tokenomics, echte use cases en een professioneel team waarmee ze werken aan hun project. We raden ze daarom aan boven meme coins als Shiba Inu en Floki Inu. 

Investeer in Veelbelovende Crypto Dash 2 Trade

Let op: doe altijd goed je eigen onderzoek alvorens te investeren in crypto. Crypto zijn een volatiele en risicovolle belegging die in waarde kan stijgen en dalen naargelang vraag en aanbod. Investeer alleen geld dat je kunt missen.