Shiba Inu (SHIB)
Floki, Persbericht

Floki Inu Koers vs Tamadoge; Welke munt gaat de meme coin strijd winnen?

De afgelopen jaren is een groot deel van de cryptomarkt in de ban van de Meme-coins. De coins die veelal starten op een hele lage waarde, hebben hun naam gemaakt door extreme volatiliteit en hiermee ook een groot aantal memecoin miljonairs. 

Aangezien de pieken soms van korte aard zijn, gaan wij in dit artikel een bekende coin Floki Inu vergelijken met de potentiële koers van de meest bekende nieuwkomer: Tamadoge

>>>Nu Tamadoge Kopen<<<

Floki Inu koers: kan de weg naar boven weer gevonden worden?

Toen Floki Inu in 2021 werd gelanceerd was net bekend geworden dat Elon Musk een Shiba Inu hond had gekocht. Elon Musk is de grootste aandrijver van de koersstijgingen van memecoins in dat jaar, door verschillende tweets die zorgden voor een explosie van de coins. 

In de eerste maanden van dit project liep de koers van de munt nog niet zo storm als de bedenkers hadden verwacht. Hier kwam echter een vrij radicaal keerpunt rondom november 2021. De coin die voor het eerst te koop was voor €0,0000041 per token steeg naar een recordhoogte van €0,00001304.

Vervolgens stortte het mede door de oorlog hard in, net als veel andere coins. Meme coins kregen de hardste klappen van de markt, en de coin zweeft nu rondom de startkoers. Hierdoor heeft het vertrouwen van de investeerders een extreem zware deuk opgelopen. 

Aangezien in het najaar er een opleving van de cryptomarkt in het algemeen voorspelt staat, kan ook Floki Inu hier lichtelijk van meeprofiteren. Echter hebben memecoins die zo ver zijn gevallen na een piek vaak een permanent vertrouwensprobleem van de achterban. Een achterban die vaak alweer bezig is met het volgende project met hogere potentie, zoals Tamadoge. Hierdoor is het lastig om, wanneer de extreem hoge winsten uitblijven die najaar, de community nog positief te houden. 

Kan de weg naar boven dus weer gevonden worden? Wij denken niet permanent.

Het alternatief zit al in de presale fase 

De memecoinmarkt is snel en reactief. Dit maakt het uitermate belangrijk dat je snel kunt overstappen op de juiste nieuwe projecten en niet te lang blijf steken in projecten die zich permanent op de bearmarkt zullen begeven. 

Door de opzet van de pre-sales van memecoins zoals Tamadoge, is het mogelijk om ver onder de toekomstige startkoers in te stappen. In het geval van Tamadoge heb je een memecoin die raakvlakken heeft met alle markten die in de groei zitten.

Tamadoge heeft namelijk een play-to earn concept waarbij spelers Tamadoge kunnen verdienen als hun hond beter presteert die van andere spelers. Daarnaast is Tamadoge bezig met het ontwikkelen van een eigen applicatie met Augmented Reality en een eigen Tamadoge NFT Store.

In een uitgebreide roadmap op de website heeft het team achter Tamadoge tot aan Q4 de verschillende plannen aangekondigd. Aangezien Memecoins extreem nieuwsgevoelig zijn, is het goed om te investeren in coins die meerdere grote events op de planning hebben staan.

Daarnaast zijn er nog een aantal factoren die een positieve uitwerking kunnen hebben op de koers van Tamadoge. Allereerst is het de timing van de lancering markttechnisch gezien perfect. Er zijn afgelopen lente zware klappen gevallen en het is wachten wanneer de markt aantrekt. Aangezien het najaar vaak een goed moment is voor de cryptomarkt in het algemeen, lijkt de timing van Tamadoge perfect.

Daarnaast zal het specifiek voor een nieuwe Memecoin handig zijn dat andere coins zoals Floki Inu het zwaar hebben gehad. Het ligt binnen de lijn der verwachtingen dat coins als Shiba Inu en Floki Inu na de zware klappen niet meer het vertrouwen hebben van de achterban. Hierdoor zullen veel memecoin-investeerders zoeken naar alternatieven, wat potentieel wind in de zijlen kan betekenen voor Tamadoge. 

Conclusie 

Op de korte termijn is het nog mogelijk om winsten te behalen met Floki Inu, maar dit zal niet vergelijkbaar zijn met het potentieel van nieuwere coins. Wij hebben in dit artikel gekeken naar een veelbelovende nieuwe memecoin die ook plannen heeft voor een eigen Play-to-Earn game, NFT Store en applicatie met AR functies. 

Dit alles draagt eraan bij dat wij verwachten dat het instappen in een presale zoals Tamadoge op dit moment een betere optie is.