Floki
Persbericht

Floki-prijs en TVL stijgen, Pepe schiet 300% omhoog na Binance-notering, NuggetRush doet mee aan de rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De prijs en TVL van Floki zijn naar nieuwe niveaus gestegen nadat de gemeenschap groen licht had gegeven voor een symbolisch burn-voorstel.
  • Pepe’s prijs is met meer dan 300% gestegen na de aankondiging van Binance om nieuwe paren op de lijst te zetten.
  • De prijs van NuggetRush is met 90% gestegen naar $0,019 terwijl het zich voorbereidt op zijn notering.

Meme-munten hebben de afgelopen week een enorme prijsstijging meegemaakt. Floki’s prijs en Total Value Locked (TVL) hebben nieuwe hoogtepunten bereikt na goedkeuring door de gemeenschap van een token burn-voorstel.

Bovendien is de prijs van Pepe met meer dan 300% omhooggeschoten na de aankondiging van Binance om een nieuw PEPE-handelspaar op de markt te brengen. Bovendien is de prijs van NuggetRush met 90% gestegen naar $0,019 om zich bij de beste cryptomunten op de markt te voegen.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX)-prijs stijgt terwijl investeerders zich haasten om NUGX-tokens te kopen

NuggetRush (NUGX) is één van de nieuwe DeFi-projecten die van plan is een revolutie teweeg te brengen in de Play-to-Earn (P2E) gamingsector. Het introduceert een op mijnbouw gebaseerd spel, waarmee spelers echte beloningen kunnen verdienen via virtuele mijnbouwactiviteiten.

Het platform verbetert de game-ervaring van de gebruiker door aanpasbare populaire NFT-personages aan te bieden. Bovendien zal NuggetRush gebruikers in staat stellen hun personeelsbestand en mijnbouwactiviteiten uit te breiden, waardoor de productiviteit en potentiële uitbetalingen toenemen.

Het platform bevordert ook een coöperatieve sfeer, waardoor spelers kunnen samenwerken en grotere mijnbouwactiviteiten kunnen vormen en hun beloningen kunnen verdelen. Elke speler in NuggetRush heeft een gelijke kans om beloningen te verdienen vanwege het democratische beloningssysteem.

Nadat het project is gelanceerd, wordt afstand gedaan van de slimme contracten, waardoor de gemeenschap nog meer autoriteit krijgt. Met meer dan 206 miljoen verkochte tokens en meer dan $2,6 miljoen opgehaald, bevindt NuggetRush zich momenteel in de laatste ronde van zijn crypto ICO. Het is momenteel $0,019 waard. Nadat het echter op de beurs is genoteerd, zal de waarde ervan stijgen tot $0,020.

NuggetRush Kopen

Floki (FLOKI) Prijs- en TVL-stijgingen

Floki (FLOKI), de mememunt met hondenthema, heeft de afgelopen week een prijsstijging van 312,0% meegemaakt. De meme-munt steeg van een wekelijks dieptepunt van $0,00003607 naar een piek van $0,000162. Bovendien heeft Floki’s TVL (Total Value Locked) de grens van $400 miljoen overschreden, terwijl het bullish momentum blijft groeien.

De prijsverhoging volgt op een door de gemeenschap goedgekeurd voorstel om 2% van het totale aanbod van het token (190.918.585.431,84 $FLOKI) te vernietigen. Deze vernietiging heeft tot doel de risico’s van uitbuiting en dumping te beperken en de levensvatbaarheid van het project op lange termijn te bevorderen.

Deze actie weerspiegelt de betrokkenheid van de gemeenschap bij de gezondheid van het project en de toekomstige groeivooruitzichten. Met dit voorstel sluit Floki zich aan bij Shiba Inu die de afgelopen maand miljoenen tokens heeft verbrand.

Pepe (PEPE) stijgt nadat Binance een paar heeft aangekondigd

Pepe (PEPE), de mememunt met kikkerthema, heeft een nieuwe ATH van $0,000007515 bereikt na een stijging van 395,0% ten opzichte van het wekelijkse dieptepunt. De prijsstijging komt nadat Pepe een extra impuls kreeg door de recente aankondiging van Binance.

Binance heeft volgens een recent persbericht zijn plan aangekondigd om nieuwe handelsparen te lanceren, waaronder PEPE/FDUSD. Deze handelsparen zijn toegankelijk vanaf 5 maart om 08:00 uur (UTC).

Afgezien van de wekelijkse winsten is Pepe ook 485,2% en 650,5% gestegen in de tweeweekse en maandelijkse prijsgrafieken. Met dit bullish momentum voorspellen analisten dat de altcoin-prijs zal stijgen naar $0,000009501.

Laatste gedachten

Alle drie de altcoins, Floki, NuggetRush en Pepe, hebben de afgelopen maand enorme winsten geboekt. Dit bullish momentum maakt ze de beste altcoins om in te investeren voor 10, 20, 30x winst dit jaar.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.