Cover
Persbericht

FTX heeft ongeveer $1 miljard aan grijswaarden Bitcoin ETF gedumpt; Ethereum ETF-anticipatie gaat door; InQubeta-lancering wordt de meest verwachte

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De opwinding was groot na het besluit van de SEC over Bitcoin ETF’s in januari. Een van de vele voordelen van Bitcoin ETF’s is dat ze het gemakkelijker maken om in BTC te beleggen zonder het bezit aan te houden, wat tot optimistische prijsvoorspellingen leidt. De realiteit is echter verre van verwacht: de prijs van BTC is gedaald sinds de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s.

Een van de belangrijkste katalysatoren voor deze daling was dat FTX zijn Grayscale Bitcoin ETF-bezit dumpte. Terwijl het liquidatieproces van de beurs voortduurt, dat bedoeld is om crediteuren terug te betalen, is het GBTC-eigendom nu tot nul gedaald na de verkoop van 22 miljoen aandelen ter waarde van bijna $1 miljard.

Ondertussen is het beleggerssentiment na de BTC ETF aan het stijgen, gezien de aanzienlijke vooruitgang die wordt geboekt bij de toepassing van Ethereum (ETH) ETF. De Amerikaanse SEC heeft onlangs zijn besluit over de Ethereum ETF-aanvraag van Fidelity uitgesteld tot maart, omdat speculanten optimistisch zijn over de goedkeuring ervan. Tegelijkertijd is InQubeta (QUBE), een top-ICO, één van de meest populaire ICO’s geworden, waarvan de lancering één van de meest langverwachte is.

InQubeta (QUBE): langverwachte lancering

InQubeta (QUBE) is momenteel één van de meest overtuigende bullish plays. Het moet nog worden gelanceerd en is één van de meest veelbelovende nieuwe ICO’s. Tot nu toe is er in de doorlopende voorverkoop maar liefst $8,5 miljoen opgehaald, een werkelijk opmerkelijke prestatie. Omdat de lancering één van de meest verwachte is, wordt het gepositioneerd als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

Het is één van de meest gewilde tokens dankzij het innovatieve concept en het probleem dat het wil oplossen. Gepositioneerd op het kruispunt van AI en blockchain, zal het het eerste crowdfundingplatform worden voor AI-tech startups via crypto. Bovendien zal de NFT-marktplaats startups in staat stellen geld in te zamelen door investeringsmogelijkheden als NFT’s te creëren en deze aan investeerders aan te bieden.

In de zevende fase van de voorverkoop kost een token slechts $0,0224 en wordt getipt voor een rally van 6.000% na de lancering. Volg de onderstaande link om deel te nemen aan de ICO.

BuyQube

FTX: $1 miljard grijswaarden Bitcoin ETF gedumpt

De Amerikaanse SEC keurde uiteindelijk op 10 januari de eerste spot Bitcoin ETF’s goed, waarna de handel een dag later begon. Onder de goedgekeurde aanvragen bevindt zich Grayscale, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. Terwijl spot Bitcoin ETF’s een nieuw beleggingsproduct zijn, bestaat het Grayscale fonds, GBTC, al tien jaar – maar liefst $30 miljard – dat werd omgezet in een spot Bitcoin ETF.

Door een vreemde wending van het lot had de in ongenade gevallen cryptobeurs FTX een aanzienlijk belang in GBTC, ter waarde van maar liefst $1 miljard. Eerder deze week was de GBTC van Grayscale getuige van een enorme uitstroom, waarbij FTX een aanzienlijk deel voor zijn rekening nam. De 22 miljoen aandelen zijn nu tot nul gedaald, wat naar verwachting de verkoopdruk op Bitcoin en Gayscale’s GBTC zal verlichten.

De Bitcoin ETF-markt bevindt zich nog in de beginfase en zal naar verwachting omhoogschieten. Onlangs heeft het zilver voorbijgestreefd als de op een na grootste ETF-grondstof, en de komende weken zullen er meer instromen te zien zijn.

Ethereum (ETH): ETF-anticipatie gaat door

Ethereum (ETH) is de op één na populairste cryptocurrency, na alleen de grote favoriet van crypto, Bitcoin. Na de goedkeuring van de eerste spot Bitcoin ETF door de VS, ligt de aandacht nu op Ethereum, met groot optimisme.

In recent cryptonieuws heeft de Amerikaanse SEC zijn besluit over de Ethereum ETF-aanvraag van Fidelity uitgesteld tot maart. Nu er schijnbaar meer tijd nodig is om de aanvraag te beoordelen, is de hoop nog steeds niet getemperd.

Er wordt verwacht dat Ethereum net als Bitcoin mee zal liften op de opwindingsgolf, waardoor het één van de beste crypto’s is die je nu kunt kopen. Om dit veelbelovende spel niet te missen, moet u nu wat ETH aanhouden voorafgaand aan de rally.

Conclusie

De GBTC-dump van $1 miljard van FTX is gedeeltelijk verantwoordelijk voor de prijsdaling van Bitcoin. Ondertussen stijgt het optimisme over de Ethereum ETF. Bovendien staat InQubeta klaar om na de lancering omhoog te schieten. Volg de onderstaande link om een early adopter te worden.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.