SHIBpb1nov
Persbericht

Gaat Shiba Inu Stijgen? Meme Crypto Expert Voorziet Crypto Rally Voor SHIB, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koers van de meme crypto Shiba Inu ($SHIB) is tegen het einde van februari met ruim 360% gestegen. Het lijkt erop dat de stijging van Shiba Inu afremt en een daling wellicht op komst is. Investeerders en traders in $SHIB vragen zich af: gaat Shiba Inu stijgen en kan Shiba Inu 1 euro worden?

Shiba Inu Koers Verwachting – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

De Shiba Inu koers heeft na de forse stijging van 360% een daling gezien van 46%. In de onderstaande afbeelding kunnen we zien dat de koers van Shiba Inu zich in een neerwaartse trend begeeft. Dit wordt gekenmerkt door lower highs. 

Inmiddels is er een compressie patroon gevormd. Dit houdt in dat de toppen in de grafiek lager worden en de bodems hoger worden. We kunnen aan de blauwe lijnen zien dat ze convergeren. Dit betekent dat er waarschijnlijk een flinke koersbeweging aan de horizon staat.

Welke kant de koers uit gaat breken is onduidelijk. Vandaar dat het belangrijk is om naar support en resistance levels te kijken. 

We hebben boven en onder de huidige koers twee resistance en support levels. Mocht de koers verder weten te dalen, dan ligt er een sterk support level rond $0,00002578. Het level rond de koers van $ 0,00002375 zal hoogstwaarschijnlijk als support fungeren, mochten de kopers het niveau niet weten vast te houden.

Bij een stijgende koers kan de eerste resistance rond de koers van $0,00002989 gevonden worden. Hier zullen traders waarschijnlijk winst nemen, waardoor er een natuurlijke correctie kan plaatsvinden. Als de koers toch verder weet te stijgen door toename in interesse, dan ligt er nog een resistance level rond $0,00003452. 

Houd de Shiba Inu koers dus nauwlettend in de gaten om een weloverwogen beslissing te maken.

Alternatieven voor Shiba Inu – Gaan deze Crypto Presales Binnenkort Explosief Stijgen?

Het is als investeerder in de crypto sector verstandig om je risico te beperken en een portfolio op te bouwen met spreiding. Dit kan bijvoorbeeld door te investeren in Bitcoin en Ethereum. Deze twee cryptomunten beschikken over extreem veel holders en een grote market cap.

Investeerders zijn ook op zoek naar investeringen die explosief stijgen. Daarvoor is het belangrijk om te kijken naar de marketcap van een cryptomunt. Hoe lager de marketcap, hoe hoger het risico is. Daardoor is het wel mogelijk dat tokens extreme stijgingen kunnen doormaken, wat in het bijzonder geldt voor meme crypto.

Daarom hebben we hieronder de meest veelbelovende meme crypto van dit moment samengesteld, die zelfs menig crypto expert enthousiast maken.

Dogeverse ($DOGEVERSE) – Meest Veelbelovende Crypto Meme Volgens Crypto Expert

Dogeverse is een van de weinige presales die op meerdere blockchains te koop zijn. De nieuwe crypto presale opereert op de Ethereum blockchain, BNB-blockchain, Polygon blockchain en de Avalanche blockchain. Binnenkort is de presale token ook beschikbaar op de Solana blockchain en de Base blockchain.

Cosmo is de hoofdrolspeler in het verhaal van Dogeverse. Dit schattige hondje reist door het cryptouniversum heen en betreedt meerdere blockchains. Hierdoor is de nieuwe cryptomunt de verbeterde versie van Dogecoin met nog meer potentie. Door de meerdere blockchains kan de token veel meer traders bereiken.

Deze presale crypto heeft dus een vrij groot bereikt. Mis de kans dus niet om vroegtijdig in $DOGEVERSE te stappen en mee te reizen in het crypto-universum. Het project heeft al meer dan $1,7 miljoen opgehaald in een paar dagen. Wees er dus snel bij, voordat de presale uitverkocht is.

Nu $DOGEVERSE Kopen

Slothana ($SLOTH) – Beste Solana Crypto Meme voor Volgende Crypto Rally

Slothana is een nieuwe crypto presale die gebouwd is op de Solana blockchain. De Solana blockchain stond de afgelopen maanden in het teken van explosief stijgende meme coins. Wellicht is Slothana de volgende meme coin die tientallen keren over de kop gaat. 

Het project is gebaseerd op een luiaard. Zoals we weten voert een luiaard het liefst de hele dag niets uit en leeft een gemakkelijk leven. Slothana probeert de levensstijl van een luiaard na te bootsen met zijn token, waarbij investeerders gemakkelijk geld kunnen verdienen door niets te doen.

Wil jij als investeerder graag makkelijk geld verdienen. Stap dan vroegtijdig in Slothana en wees er als een van de eersten bij om een x10 te pakken met je crypto investering. 

Er is inmiddels al meer dan $10 miljoen opgehaald en de laatste fase is al aangebroken. Je hebt dus nog maar beperkt de tijd om te profiteren van deze nieuwe crypto meme. Momenteel krijg je nog 10.000 $SLOTH voor slechts 1 $SOL.

Nu $SLOTH Kopen

Smog Token ($SMOG) – Onderweg naar Nieuw ATH met Indrukwekkende Crypto Rally

Eveneens als Slothana is ook Smog token gebouwd op de Solana blockchain. Direct na de ‘straight-to-dex’ lancering begin februari steeg de Smog koers met meer dan 100%. Inmiddels ligt de koers al een stuk hoger. Daardoor is deze nieuwe meme crypto de kans om fors te stijgen tijdens de volgende crypto rally. 

$SMOG token is een zeer interessante staking coin. Met de crypto meme kun je namelijk een indrukwekkend passief inkomen genereren en kan maken op gratis crypto. Hoe werkt dit precies?

Smog organiseert op dit moment de grootste crypto airdrop ooit. Door $SMOG te kopen en te staken ontvang je punten voor de crypto airdrop ranglijst. Hierbij geldt: hoe meer punten, hoe groter de beloning uit de airdrop. Naast het staken kun je ook nog extra ‘quests’ voltooien via Zealy. De eerste airdrop is net voltrokken, maar er komen nog genoeg airdrops om gratis crypto te ontvangen.

De $SMOGtoken is te koop via de exchange Jupiter en MEXC. Daarnaast kunnen investeerders hun tokens ook via de officiële website van Smog kopen. Mis de boot dus niet met deze nieuwe crypto presale en stap vandaag nog in $SMOG.

Nu $SMOG Kopen

SpongeV2 ($SPONGE) – Crypto Meme Sponge Introduceert Nieuw P2E Spel

De laatste interessante crypto meme voor investeerders is $SPONGEV2. Dit op Spongebob gebaseerde crypto project heeft eerder dit jaar de tweede versie van de $SPONGE token gelanceerd. De eerste versie van de token was een enorm succes, maar het ontbrak de token aan utility. Hierdoor besloot het team om een tweede versie te lanceren.

Het is met de $SPONGEV2 token mogelijk om deel te nemen aan P2E (Play-To-Earn) spellen. Hiermee kunnen spelers extra $SPONGEV2 tokens verdienen. De extra token kun je daarnaast staken tegen een aantrekkelijke APY om een passief inkomen met te genereren. 

Betreed de wereld van Sponge vandaag nog en laat je meeslepen in het nieuwe P2E spel van Sponge. Deze crypto meme kun je grote rendementen opleveren tijdens de volgende crypto rally. Koop de token daarom vandaag nog tegen voordelige prijzen.

Nu $SPONGE Kopen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.