Rebel Satoshi
Persbericht

GALA en NEAR blijven sterk terwijl beleggers RBLZ kopen voor een enorme positionering in de markt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De GALA is in 2024 tot nu toe met 106% gestegen, en deskundigen voorzien nog meer groei.
  • Het NEAR-protocol is in 2024 met 110% gestegen en er zitten nog meer winsten in de pijplijn.
  • Rebel Satoshi’s $RBLZ trekt de aandacht van investeerders na het genereren van een ROI van 525%.

Topcryptomunten zoals Gala (GALA) en NEAR Protocol (NEAR) hebben tot nu toe voorbeeldig gepresteerd in 2024. Als gevolg daarvan zijn beleggers gaan overwegen om erin te investeren. Ondertussen worden hordes investeerders aangetrokken tot het $RBLZ-token van Rebel Satoshi, dat een voorverkoop-ROI van 525% belooft.

Waarom schakelen beleggers over van GALA en NEAR Protocol naar $RBLZ? Dat zoeken we uit!

GALA is in 2024 met 106% gestegen: wat komt er hierna?

GALA heeft tot nu toe lovenswaardig gepresteerd in 2024. Op 1 januari veranderde GALA van eigenaar voor ongeveer $0,030. Terwijl de verkoopdruk toenam doordat investeerders winst namen, kelderde GALA en handelde in januari tot een laagste punt van $0,021. GALA heeft de $0,030 in februari teruggevorderd. Deze heropleving kwam na het nieuws van 21 februari dat GALA nieuwe betalingsopties integreerde.

Concreet begon GALA aankopen in USDT, USDC en WETH te accepteren. Door de resulterende opwaartse trend steeg de GALA in februari naar $0,043. In maart was de GALA gestegen tot $0,086, voordat hij zich stabiliseerde op ongeveer $0,062. Ondanks de correctie betekent deze prijs dat de GALA sinds het begin van het jaar met 106,67% is gestegen.

Zal GALA dus blijven pompen, en is het een goede crypto om nu te kopen? Volgens experts zal GALA blijven stijgen om het jaar af te sluiten op $0,140. Deskundigen koppelen deze voorspelling aan het feit dat GALA meer investeerders zal aantrekken vanwege de integratie ervan met de snelgroeiende game-industrie.

Het NEAR-protocol is in 2024 met 110% gestegen: wat nu?

NEAR Protocol heeft sinds het begin van het jaar indrukwekkend gepresteerd. Op 1 januari wisselde NEAR van eigenaar voor ongeveer $3,65. Na dagenlang rond dit niveau te hebben gehandeld, steeg NEAR tot $3,82 nadat de SEC op 10 januari 11 spot Bitcoin ETF’s had goedgekeurd. NEAR begon echter te kelderen toen beleggers winst namen.

Als gevolg daarvan noteerde NEAR in januari slechts $2,46. NEAR heeft het niveau van $3,00 in februari teruggewonnen nadat de NEAR Foundation op 8 februari samenwerkte met D3 om het Near Top-Level Domain aan te vragen. Dit nieuws leidde tot een rally waarbij de NEAR-handel in maart opliep tot $8,99, voordat deze zich stabiliseerde rond $7,67.

Deze prijs betekent dat NEAR Protocol tot nu toe in 2024 110,14% heeft gewonnen. Bovendien zijn experts van mening dat NEAR zal blijven pompen om het jaar af te sluiten op $16,09. Deskundigen baseren deze voorspelling op het feit dat het NEAR-protocol steeds meer wordt geaccepteerd dankzij het schaalbare en gebruiksvriendelijke netwerk, dat de ontwikkeling van dApp vereenvoudigt. Deze voorspelling maakt NEAR een topcrypto om in te investeren.

banner

$RBLZ van Rebel Satoshi maakt furore na het beloven van een enorme ROI voor de voorverkoop!

Rebel Satoshi, een nieuw meme-muntenproject dat crypto-normen wil uitdagen door centralisatie te bestrijden, heeft beleggers enthousiast gemaakt over zijn gedurfde missie. Door centralisatie te bestrijden wil Rebel Satoshi de macht teruggeven aan de zwijgende meerderheid, waardoor de crypto-industrie een nieuw tijdperk van decentralisatie ingaat.

Naast zijn gedurfde missie is Rebel Satoshi een topkeuze geworden voor investeerders vanwege zijn dual-token-ecosysteem. De twee tokens in het Rebel Satoshi-ecosysteem zijn $RECQ en $RBLZ. $RECQ is de basisvaluta van Rebel Satoshi. Dit betekent dat $RECQ alle transacties, aankopen, vergoedingen en beloningen binnen het Rebel Satoshi-ecosysteem ondersteunt.
Aan de andere kant is $RBLZ het bestuurs- en lidmaatschapstoken van Rebel Satoshi. $RBLZ voltooide zijn openbare voorverkoop op 29 februari voor $0,025. Deze prijs betekent dat $RBLZ tijdens de voorverkoop een ROI van 150% genereerde. In maart was $RBLZ gelanceerd op Uniswap DEX en Coinstore CEX.

Volgens deskundigen zal de $RBLZ verder stijgen als gevolg van de toegenomen blootstelling. Dit verklaart waarom $RBLZ de beste cryptomunt is om nu in te investeren!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.