Prijs stijgt
Persbericht

Geheime Vergadering SEC Brengt Hoop In Ripple Rechtzaak, Kan Ripple 1 Euro Worden En Gaat Ripple Rechtszaak Winnen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Er gaan op dit moment de nodige geruchten rond over een geheime SEC vergadering die een grote impact op de XRP koers kan hebben. Gaat Ripple zijn rechtszaak tegen de SEC winnen en kan Ripple 1 euro worden?

XRP heeft het recentelijk erg moeilijk gehad. Waar de grote koplopers van de crypto markt, zoals Bitcoin en Ethereum, over de afgelopen 12 maanden beide met rond de 60% wisten te stijgen, lijkt Ripple juist gestagneerd te zijn. Nieuws omtrent een ontwikkeling in de SEC vs Ripple rechtszaak kan nu echter als een grote katalysator voor stijgingen dienen en de geruchten over de aanstaande vergadering zorgen daarom voor de nodige speculatie binnen de crypto markt. 

Ondanks dat de agenda van de SEC vergadering niet bekend is gemaakt, gaan er de nodige geruchten rond dat deze gaat over de Ripple rechtszaak die ondertussen al jaren gaande is. JackTheRippler vergrootte deze geruchten nogmaals via een X post:

Deze gesloten vergadering is niet te zien voor het publiek en XRP investeerders zullen dus geduldig moeten wachten op de uitkomst. Deze rechtszaak heeft in de loop van jaren een schaduw geworpen over het potentieel van XRP en er kan dan ook veel afhangen van de uitkomst van deze rechtszaak. Een mogelijke schikking in deze rechtszaak kan een significante stijging van de XRP koers tot gevolg hebben.

XRP Koers Analyse – Kan Ripple 1 Euro worden?

De XRP koers bevindt zich op dit moment rond het $0,61 niveau. Een stijging richting een historische hoogte van $1 is op dit moment afhankelijk van een stijging voorbij de weerstand op het $0,70 niveau. De aankomende Bitcoin halving en een mogelijke schikking in de SEC vs Ripple rechtszaak kunnen de katalysatoren vormen, die de koers nodig heeft om deze stijging in te zetten. 

XRP Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Het fundament van XRP lijkt nog altijd optimistisch. De RSI bevindt zich op neutraal terrein met een waarde van 50, waardoor er nog veel ruimte voor een stijging lijkt te zijn. Daarnaast geeft het MACD histogram een koopsignaal af met een waarde van -0,00209. De huidige koerswaarde van XRP bevindt zich ook boven al zijn belangrijkste EMA’s van zowel de korte als de lange termijn. 

Als we omhoog kijken, dan ondervindt de XRP koers weerstand bij het $0,621 niveau. Op het moment dat de koers in staat is om hier voorbij te stijgen kan er vervolgens gekeken worden naar de $0,63 en $0,648 niveaus. Aan de andere kant kan XRP rekenen op onmiddellijke ondersteuning bij de $0,604. Dit niveau kan bij een mogelijke consolidatie fase verdere dalingen tegenhouden. Op het moment dat de koers voorbij dit niveau daalt kan het rekenen op verdere ondersteuning bij de $0,595 en $0,587. 

Een nieuwe rally lijkt dus zeker mogelijk voor XRP, maar of XRP daadwerkelijk in staat is om dit te realiseren lijkt echter afhankelijk van externe factoren. Belangrijke ontwikkelingen om hierbij in de gaten te houden zijn de aankomende Bitcoin halving en de uitkomst van de Ripple rechtszaak. Hierdoor blijft de nabije toekomst nog onzeker voor XRP liefhebbers. 


In de tussentijd verschuiven veel investeerders hun aandacht naar alternatieve, veelbelovende nieuwe crypto’s. Het zijn vaak meme coins met een lage market cap die weten te profiteren van een evenement als een Bitcoin halving. Om deze reden bespreken we hieronder drie van de meest belovende crypto projecten van dit moment. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Een Multi-chain Alternatief voor de Grootste Meme Coin van de Wereld

Dogeverse is een nieuwe en veelbelovende token die een uniek alternatief probeert te ontwikkelen voor de grootste meme coin van de wereld: Dogecoin. Het project gaat namelijk de native DOGEVERSE token ontwikkelen voor meerdere blockchains. Op deze manier wil het een multi-chain alternatief vormen voor Dogecoin. 

Door de token op meerdere​​ blockchains te ontwikkelen, kunnen de gebruikers van de DOGEVERSE token ook profiteren van de beste voordelen en functies van deze blockchains. Daarnaast kunnen ze hun portfolio diversifiëren en profiteren van een verbeterde liquiditeit, waardoor DOGEVERSE sneller en goedkoper te verhandelen is. De token gaat onder andere gelanceerd worden op de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchains. 

Dogeverse heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. Hiervan zullen 30 miljard te koop zijn tijdens de presale van het project. Daarnaast zijn er 20 miljard gereserveerd voor staking beloningen. Ondanks dat de presale nog live is kunnen gebruikers nu al starten met het staken van hun aangekochte DOGEVERSE. Op deze manier kunnen ze een aantrekkelijk passief inkomen realiseren. 

De DOGEVERSE presale is nu al een groot succes gebleken ondanks dat het slechts enkele dagen geleden live is gegaan. Binnen no-time wist het project al meerdere miljoenen op te halen. De prijs van de tokens zal iedere fase stijgen en daarom zullen investeerders er goed aan doen om zo snel mogelijk in te stappen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, AVAX, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

99Bitcoins (99BTC) – Bekende Naam in Crypto Sector Lanceert zijn Eigen Token

99Bitcoins is een bekende naam onder veel crypto traders. 99Bitcoins lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie, een website die nu al meer dan 700.000 gebruikers kent. Dit project heeft er nu eindelijk voor gekozen om ook zijn eigen crypto token te lanceren. 

99Bitcoins lanceerde dan onlangs ook de presale voor zijn 99BTC token. Deze token gaat gebruikt worden voor een aantal projecten waaronder zijn eigen en unieke Learn 2 Earn project. Hierin zullen gebruikers de token kunnen verdienen als ze bepaalde taken voltooien. 

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1778062722652860797

Naast dat de token gebruikt wordt voor het Learn 2 Earn project zullen gebruikers de token ook kunnen staken in ruil voor mooie beloningen. Op deze manier kunnen gebruikers dus een passief inkomen realiseren met deze token. De verwachting is ook dat de token hard zal stijgen in waarde op het moment dat die gelist wordt op exchanges. Het project wordt namelijk ondersteund door meer dan 700.000 gebruikers. 

De 99BTC token is te koop op de presale website van 99Bitcoins. Tokens kosten hier $0,001 per stuk, maar zullen gedurende de presale verder toenemen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT of creditcard. 

Bezoek 99Bitcoins

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Solana Meme Coin met Gigantisch Potentieel

Slothana is een onlangs gelanceerde meme coin op de Solana blockchain. De Solana blockchain was onlangs al verantwoordelijk voor meerdere succesvolle meme coins lanceringen. Slothana hoopt hiervan te kunnen profiteren. 

Slothana onderscheidt zichzelf met een uniek send-to-wallet airdrop systeem dat al snel een groot succes werd. Gebruikers konden hun SOL tokens direct naar het wallet adres van Slothana sturen en op die manier nog makkelijker deelnemen aan de presale. Daarnaast kunnen ze ook naar de officiële website van het project gaan en hier hun wallet verbinden. Op dit moment worden de Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet en Trust Wallet geaccepteerd.

De presale wist in zeer korte tijd al meer dan $10 miljoen op te halen. Hiermee bevindt de presale zich in zijn laatste fase en is dit hét moment om SLOTH tokens te kopen, voordat de token gelist wordt op exchanges. 1 SOL levert je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. Dat staat gelijk aan ongeveer $0,0173 per SLOTH token. De verwachting is dat deze prijs aanzienlijk gaat stijgen op het moment dat de token gelist wordt op exchanges. 

Bezoek Slothana Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.