GTA VI Logo
Bitcoin

Gelekte GTA VI video bevat Bitcoin referentie

De gamers onder ons is het vast niet ontgaan. De trailer van GTA VI werd vroegtijdig gelekt op het subreddit kanaal GamingLeaksAndRumours. De onbekende gebruiker en verantwoordelijke voor de lek publiceerde de video onder de naam “gta6trailerleak”. Als reactie publiceerde Rockstar Games de officiële trailer. Opvallend aan de gelekte trailer is dat het een grote “KOOP $BTC” onderschrift had.

Populariteit van GTA

GTA is gigantisch populair. In slechts 15 uur tijd heeft de video van Rockstar Games meer dan 65 miljoen weergaven en ook op X, het voormalige Twitter, heeft de post bijna 68 miljoen weergaven. Een koppeling met Bitcoin (BTC) of een andere altcoin kan zomaar grote gevolgen hebben voor de crypto markt. Voor nu zijn de redenen voor het BTC onderschrift onbekend. De meest voor de hand liggende reden zou kunnen zijn dat de persoon die de trailer heeft gelekt, Bitcoin wilde promoten. Door deze boodschap op een zeer verwachte trailer te plaatsen, kon de leaker aanzienlijke aandacht trekken voor de digitale munt.

De lek van de trailer lijkt voorlopig nog geen merkbare invloed te hebben gehad op de prijs van Bitcoin. In de afgelopen 24 uur zag de digitale munt een stijging van 0,5%. In tegenstelling tot de video zag het project vooraf een aanzienlijke toename van ongeveer 12% over de afgelopen 7 dagen.

Het succes van GTA V

De verwachtingen voor de nieuwe GTA, de zesde in de reeks, zijn hooggespannen. Niet voor niets want het laatste deel was een mega succes. GTA V werd gelanceerd in 2013 en staat bekend als een van de meest succesvolle spellen in de geschiedenis. Met meer dan 185 miljoen verkochte exemplaren en $8 miljard aan inkomsten is het de meest verdienende entertainment titel ooit. Het succes is te danken aan de boeiende open wereld van San Andreas en Los Santos, de intrigerende verhaallijn met drie hoofdpersonages, en de populaire online multiplayer modus, Grand Theft Auto Online. 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers stijgt naar $64.000: Voorbode van een nieuwe bullrun?
Grote Duitsen banken gaan Bitcoin en crypto-handel aanbieden
Ook deze Centrale Banken staan klaar om rente te verlagen: Wat zijn de gevolgen voor Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13