Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Goed nieuws: Ontwikkelactiviteit op Shiba Inu groeit Explosief voor Shibarium lancering

De activiteit van ontwikkelaars op het Shiba Inu (SHIB) netwerk neemt gestaag toe, wat goed nieuws is voor zowel investeerders als fans van deze prominente memecoin. Deze groeiende ontwikkelaarsgemeenschap biedt de kans om het netwerk verder te innoveren, wat het groeipotentieel vergroot.

Deze trend komt niet geheel onverwacht: de aanstaande lancering van Shibarium zou een belangrijke trekpleister kunnen zijn. Parallel hieraan wordt er een groeiend kapitaal waargenomen afkomstig van middelgrote whales, wat bijdraagt aan de prijsstijging.

In de afgelopen week klom de koers van Shiba Inu met bijna 19%, wat veel beleggers op hun wenkbrauwen deed fronsen. Opvallend is dat deze memecoin zich weinig lijkt aan te trekken van de bredere markt, die over het algemeen stabiel bleef. Ter vergelijking: prominente cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) noteerden slechts een bescheiden stijging van 0,8% in dezelfde periode. Mede dankzij deze opmerkelijke prestatie heeft SHIB een belangrijke prijsgrens van $0,00001 overschreden. Als SHIB deze positie kan handhaven, kan dit een solide ondersteuningsniveau worden, met een mogelijke volgende prijsdoel van $0,000011.

Ontwikkel activiteit op Shiba Inu neemt toe

Kaiko, een Twitter-gebruiker, benadrukt dat de opvallende prijsstijging van SHIB mede te danken is aan de toenemende activiteit van ontwikkelaars binnen het netwerk. Hoewel hun directe impact niet altijd zichtbaar is, vormen ontwikkelaars een kerncomponent voor de gezondheid van een blockchain-project.

In de competitieve cryptowereld is het onontbeerlijk om te blijven innoveren en nieuw publiek aan te trekken. Vooral binnen de memecoin-branche, met SHIB als voorname deelnemer, staat men neus aan neus met rivalen zoals Dogecoin (DOGE) en PEPE.

Whales blijven SHIB tokens kopen

Recente on-chain gegevens tonen aan dat zogenoemde ‘whales’ hun SHIB-posities verder uitbreiden. Hierbij ligt de focus op middelgrote whales met wallets van tot wel 100 miljard munten, wat overeenkomt met een waarde van ongeveer $1 miljoen in Shiba Inu tokens. Deze aanhoudende accumulatie draagt significant bij aan de prijsstijging van de munt. Door hun aanzienlijke vermogen kunnen deze grote investeerders namelijk een sterke invloed uitoefenen op de koers van SHIB.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC