shiba inu, shib
Shiba inu

Goed Shiba Inu nieuws: Transactievolume Shibarium verdubbelt in korte tijd

Shiba Inu (SHIB) worstelt nog steeds om echt door te breken in de huidige markt, waarbij het momenteel meer dan 90% onder zijn hoogste punt ooit handelt. Echter, er is een sprankje hoop vanwege de lancering van de Layer-2-oplossing Shibarium in augustus van dit jaar. Dit platform heeft al meerdere mijlpalen bereikt en toont een bemoedigende vooruitgang, met name door een aanzienlijke stijging in transactieactiviteit.

Explosieve groei in transactievolume en token burn bij Shibarium

In de afgelopen 48 uur heeft Shibarium een opmerkelijke toename in transactievolume meegemaakt, met een verdubbeling van het aantal transacties. De data van Shibariumscan laat zien dat het totale aantal transacties eerst bijna 15.000 bedroeg, om vervolgens in slechts één dag te stijgen tot meer dan 34.000. Deze onverwachte stijging heeft ertoe geleid dat het cumulatieve aantal transacties van Shibarium sinds de lancering de 4 miljoen heeft overschreden, een significante mijlpaal die potentieel de groei en innovatie binnen het Shiba Inu ecosysteem kan stimuleren.

Naast de toename in transactievolume, tonen andere indicatoren ook een groeiend gebruik. Recente gegevens van Shibburn onthullen dat een recordaantal van 28.129.380 SHIB-tokens naar zogenaamde ‘dead wallets’ is verzonden, wat een enorme toename van 47.872% vertegenwoordigt ten opzichte van de vorige dag.

Stijgende transacties signaleren lange termijn potentieel voor Shiba Inu

Indien de trend van toenemende transacties zich voortzet, zou dit kunnen duiden op een sterk potentieel voor Shiba Inu op de lange termijn. Een consistent groeiend netwerk kan namelijk een fundamentele basis vormen voor de waarde van de munt op de langere termijn. Deze essentiële ontwikkeling is cruciaal voor het meme-project om zijn vorige pieken te overtreffen.

Toenemende activiteit van ‘whales’ wijst op groeiend vertrouwen

De blockchain data-analyse van IntoTheBlock onthult een aanzienlijke toename van activiteit onder grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd. Dit blijkt uit een opmerkelijke stijging van 124,6% in de “Large Transactions Volume” indicator van IntoTheBlock, die transacties van boven de $100.000 volgt. Deze significante toename wijst op een groeiend vertrouwen onder deze invloedrijke groep investeerders.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Groot nieuws op komst voor Shiba Inu, onthult SHIB ontwikkelaar
Shiba Inu’s Layer-2 verplettert records: Bijna 3 miljoen transacties per dag
3 sleutelfactoren die de koers van Shiba Inu kunnen laten stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Zoveel geld zou je nu hebben als je een jaar geleden voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen