Bitcoin

Goed Bitcoin nieuws? Robert F. Kennedy Jr. wordt onderdeel van Trump team

Robert F. Kennedy Jr. staat bekend als een groot liefhebber van Bitcoin. Hij beloofde onder andere dat hij grote hoeveelheden Bitcoin zou kopen als hij in november zou worden gekozen als nieuwe president van de Verenigde Staten. Nu lijkt hij onderdeel te worden van het team van Donald Trump, mits die in november de verkiezingen wint in de Verenigde Staten.

Kennedy en Bitcoin

Kennedy maakte Bitcoin een centraal onderdeel van zijn campagne de afgelopen maanden. Waar hij in eerste instantie meedeed als kandidaat voor de Democraten, ging hij later als onafhankelijke kandidaat verder. Uiteindelijk besloot hij op 23 augustus de handdoek in de ring te gooien en Donald Trump te steunen als nieuwe president van de Verenigde Staten.

In tegenstelling tot Donald Trump was Kennedy bijvoorbeeld vorig jaar al aanwezig tijdens het grootste Bitcoin-evenement van de Verenigde Staten. Het zou interessant zijn als hij een Bitcoin-rol krijgt in de nieuwe regering van Trump, want hij lijkt de materie nog net iets beter te begrijpen.

Tulsi Gabbard, ook een voormalig vertegenwoordiger van de Democraten en presidentskandidaat in 2020, is ook aan het team van Donald Trump toegevoegd.

“Terwijl de coalitie van supporters en steunbetuigers voor Donald Trump vanuit beide kampen (Democraten en Republikeinen) groeit, zijn we trots op Robert F. Kennedy Jr. en Tulsi Gabbard toe te voegen aan het Trump/Vance transitie team”, aldus campagne-adviseur Brian Hughes.

Wat gaat Kennedy doen voor Trump?

De rol van Kennedy zal zijn om “te helpen met het kiezen van mensen die een rol krijgen in de overheid” als de Trump de verkiezingen wint in november.

Wat dat betreft krijgt Kennedy ook een soort van “macht” door zich nu bij het team van Trump te voegen. Voor Donald Trump is dit fantastisch, omdat Kennedy al redelijk lang campagne voerde en relatief veel steun had voor een onafhankelijke kandidaat.

Die stemmen gaan nu hoogstwaarschijnlijk naar Donald Trump. Wat dat betreft is dat een overwinning voor Trump. Als we echter naar de betting markets kijken, dan is de kans nog steeds bijna 50/50 tussen Trump en Kamala Harris.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Waarom stijgt de cryptomarkt vandaag?
Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13