ripple, xrp
Ripple

Google Bard: Ripple (XRP) kan naar $6 stijgen bij deze gebeurtenis

De voortdurende juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse SEC heeft zich diep ingegraven in de waardeontwikkeling van XRP. Toen de SEC hun rechtszaak tegen Ripple bekendmaakte, dook de prijs van XRP steil naar beneden en heeft het sindsdien moeite gehad om te herstellen naar zijn voormalige glorie.

Veel analisten zijn er dan ook van overtuigd dat zonder deze rechtszaak de prijs van XRP aanzienlijk hoger zou zijn geweest. Maar hoe hoog precies? Wij vroegen Google’s AI, Bard, naar de mogelijke prijsontwikkelingen voor XRP als Ripple de rechtszaak zou winnen.

Wat kan er gebeuren als Ripple wint?

Op de korte termijn voorziet Bard een mogelijke waardestijging van XRP naar een bereik van $2.50 tot $3.00. Dit markeert een opmerkelijke groei vergeleken met de huidige waarde, maar ligt nog altijd onder het historische hoogtepunt van $3.84.

Kijkend naar de wat verdere toekomst en uitgaande van een overwinning voor Ripple in de rechtszaak, gecombineerd met een positieve trend in de cryptomarkt, schat Bard dat XRP een waarde tussen de $3.50 en $4.00 zou kunnen bereiken. Tegen 2025, met een aanhoudende groei in gebruik en populariteit, zou de munt zelfs kunnen klimmen naar een prijs tussen $5.00 en $6.00.

Wat zijn de drijvende factoren achter deze voorspellingen?

Volgens Bard zijn de sleutelfactoren die deze voorspellingen ondersteunen de elementen die mogelijk een prijsstijging van XRP kunnen aanwakkeren:

Toegenomen Zekerheid en Duidelijkheid

Bard wijst erop dat een overwinning van Ripple in de rechtszaak zal zorgen voor essentiële duidelijkheid en een solide regelgevend kader voor XRP-investeerders en gerelateerde bedrijven. Dit kan een aanzienlijke impuls geven aan verdere investeringen en de acceptatie van XRP.

Vraag van Institutionele Beleggers

De rechtszaak van de SEC heeft voor aanzienlijke onzekerheid gezorgd, waardoor institutionele beleggers terughoudend zijn geworden in hun benadering van XRP. Bard benadrukt echter dat een doorslaggevende overwinning voor Ripple de twijfels van deze invloedrijke beleggers zou kunnen wegnemen. Dit zou XRP niet alleen opnieuw op de radar van institutionele investeerders plaatsen, maar ook de vraag significant stimuleren, gezien hun cruciale rol in de marktdynamiek.

Nieuwe Partnerschappen en Toepassingen

De AI-indicatie wijst erop dat een overwinning voor Ripple niet alleen een juridisch keerpunt zou zijn, maar ook nieuwe deuren zou openen voor samenwerkingen en baanbrekende toepassingen voor XRP. Deze potentiële nieuwe partnerschappen zouden ongetwijfeld een stimulans zijn voor de vraag en waarde van het activum.

Conclusie

De SEC-rechtszaak heeft een merkbare impact gehad op de prijs van XRP. Echter, bij een overwinning van Ripple voorspelt Google’s AI, Bard, dat XRP op korte termijn kan stijgen naar waardes tussen $2.50 en $3.00. Kijkend naar de verdere toekomst zou deze waarde tussen de $3.50 en $4.00 kunnen liggen, en mogelijk zelfs tussen $5.00 en $6.00 tegen 2025. Deze voorspellingen worden ondersteund door de verwachte toegenomen zekerheid, institutionele interesse en potentiële nieuwe partnerschappen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
XRP Koers Stijgt: Crypto analisten voorspellen doorbraak naar $1
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers