XRPBARD
Ripple

Google Bard’s prijsvoorspelling: Ripple (XRP) kan stijgen naar 10 dollar

De spanning rond XRP neemt toe naarmate de afsluiting van de geruchtmakende rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) nadert.

In deze periode van groeiende verwachtingen heeft Bard, de geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) bot van Google, enkele inzichtelijke voorspellingen gedaan. Deze AI heeft drie verschillende, opmerkelijk optimistische scenario’s uiteengezet, die elk een boeiend beeld schetsen van de mogelijke toekomst en de richting die XRP zou kunnen inslaan.

Tot hoe hoog kan de XRP prijs stijgen?

Bard, de AI van Google, heeft uiteenlopende scenario’s voorgesteld voor XRP, afhankelijk van Bitcoin’s (BTC) prestaties.

Gematigd scenario

In een scenario met matige groei van Bitcoin, voorspelt Bard dat XRP zou kunnen stijgen tot tussen de $1,5 en $3, wat een indrukwekkende waardestijging van 150% tot 400% zou betekenen. Deze prognose hangt echter af van de uitkomst van XRP’s juridische strijd met de SEC, wat de waarde van de munt hoger of lager zou kunnen maken.

Optimistisch scenario

In een meer optimistisch scenario, speculeert Bard dat XRP zou kunnen klimmen tot $5. Dit zou mogelijk zijn als Bitcoin een aanzienlijke rally doormaakt, of als de rechtszaak uitspraak zeer gunstig uitvalt voor Ripple. Gezien de sterke connectie tussen de twee digitale valuta’s, verwacht Bard dat een stijging van Bitcoin ook XRP zal doen toenemen, wat in het meest optimistische geval zou leiden tot een stijging van meer dan 1.500%.

Uiterst gunstig scenario

Tot slot presenteert de AI een derde, uiterst gunstig scenario waarin XRP de grens van $10 zou kunnen overschrijden, afhankelijk van onvoorziene gebeurtenissen. Voor een dergelijke exponentiële groei zijn onverwachte samenwerkingen met mondiale financiële instellingen nodig, die direct een grote impact hebben, zoals een snelle algemene acceptatie van XRP wereldwijd.

Een andere cruciale factor is een enorme toename van de waarde van Bitcoin. Als Bitcoin een waardering van $500.000 bereikt, verwacht Bard dat XRP in lijn daarmee explosief zal stijgen.

Lancering XRP ETF

Een significante potentiële stimulans voor de XRP-prijs is de introductie van een XRP exchange-traded fund (ETF). Crypto-onderzoeker ABS van de 3T Warrior Academy heeft de verwachte impact van zo’n ETF geanalyseerd.

Hij suggereert dat het financiële product de liquiditeit van Ripple zou kunnen vergroten, waardoor het voor beleggers gemakkelijker wordt om in XRP te handelen. Dit zou op zijn beurt de marktprijs van XRP stabieler kunnen maken. Bovendien zou de lancering van een XRP ETF naar verwachting aanzienlijke media-aandacht genereren, wat de interesse in Ripple en in cryptocurrencies in het algemeen zou kunnen versterken.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris
Ripple vraagt uitstel boete: Kans op beroep flink toegenomen
Deskundige voorspelt: Zo kan de XRP koers de magische grens van $100 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?