Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Google Finance voegt crypto-tabblad toe met Bitcoin, ETH, LTC en BCH

Crypto blijft zich steeds meer richting de mainstream bewegen. Vandaag is gebleken dat gebruikers van Google Finance nu met één klik een overzicht krijgen van de belangrijkste crypto-prijzen.


Een opmerkelijke zet

Google Finance heeft de crypto prijzen toegevoegd door een nieuw tabblad toe te voegen getiteld “Crypto”. Dat betekent dat men nu naast de aandelenmarkten en valuta’s nu ook de prijsinformatie van vier belangrijke crypto’s kan bekijken. De vier crypto koersen die je kunt inzien zijn van Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

De stap van Google om een crypto-tabblad toe te voegen is opvallend. Zeker aangezien het moederbedrijf van Google, genaamd Alphabet, ook eigenaar is van YouTube. Het videoplatform leek een probleem te hebben met crypto gerelateerde Youtubers waarvan de video’s, vaak zonder reden, verwijderd werden. Het lijkt er dus op dat Google een stuk crypto-vriendelijker is geworden.


De cryptomarkt is razendsnel gegroeid

De cryptomarkt heeft het afgelopen jaar de aandacht getrokken, omdat steeds meer institutionele beleggers en bedrijven zijn begonnen te investeren in de activaklasse. De betrokkenheid van deze grote investeerders zorgde ervoor dat de markt in januari meer dan $1 biljoen kwam. Op het moment van schrijven ligt deze marktkapitalisatie zelfs rond de $1.45 biljoen.

Zowel de acceptatie door de detailhandel als de institutionele interesse zijn de afgelopen drie maanden snel gegroeid. En nu grote bedrijven zoals Tesla en Mastercard cryptocurrencies beginnen te omarmen, groeit de behoefte aan duidelijkere regelgeving.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten