Gratis $6: Coinbase Earn voegt Stablecoin Dai toe

Crypto exchange Coinbase voegt stablecoin Dai toe aan haar educatieve programma genaamd Coinbase Earn. Doorloop de quiz en ontvang $6 dollar.


Maak een Coinbase Account

Als je gratis Dai tokens wilt ontvangen dan heb je een Coinbase account nodig. Deze kun je aanmaken via de volgende knop:

 

Wat is Dai?

Dai is een stablecoin gebaseerd op Ethereum. De munt is gekoppeld aan de dollar waardoor het altijd een stabiele waarde houdt van $1 dollar.

Op 23 mei maakte Coinbase voor het eerst bekend dat Dai toegevoegd zou worden aan de exchange. Coinbase merkte op dat de munt overal beschikbaar zou zijn, met uitzondering van New York.


Hoe verdien je gratis Dai?

In de officiële blogpost van de Amerikaanse exchange staat geschreven dat Dai de eerste stablecoin is op Coinbase Earn. Op de educatieve website vind je 3 video’s die je helpen meer te weten te komen over de stablecoin. Na elke video kun je een quiz vraag invullen waarmee je in totaal $6 dollar aan Dai kunt verdienen.

Nadat je een Coinbase account hebt gemaakt klik je op de onderstaande knop om naar het Coinbase Earn platform te gaan:

 

Is de Quiz te moeilijk en weet je de antwoorden niet? Join onze telegram groep @newsbit_crypto en misschien kunnen we je wel helpen!

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken