Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Grayscale kocht deze week $240 miljoen aan Bitcoin

Grayscale kocht deze week nog eens 15.114 Bitcoin ter waarde van $241 miljoen. Grayscale beheerd nu 481.711 BTC in zijn fund. Dat betekent dat het bedrijf 62% van alle institutionele Bitcoins in bezit heeft.


Grayscale koopt groot aantal Bitcoins

Grayscale, een digitaal vermogensbeheer bedrijf, kocht deze week nog eens 15.114 Bitcoin ($241 miljoen). Hiermee komt het totale aantal Bitcoin dat het bedrijf bezit nu op 506.000 BTC, ter waarde van 8,1 miljard dollar. Het bedrijf beheert nu in totaal $10 miljard aan cryptocurrency.

Grayscale is een van de grootste Bitcoin kopers ter wereld. Het bedrijf bezit nu 2,3% van alle BTC ter wereld.

Michael Sonnehnshein, Managing Director van Grayscale, verklaarde deze week de grootste ‘capital raise week ooit’. Hij zei dat het bedrijf alleen al op donderdag meer dan $115 miljoen aan Bitcoin binnenhaalde.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


De crypto trusts van Grayscale

Het bedrijf beheert verschillende ’trusts’. Dit zijn pools van geld van investeerders. Grayscale gebruikt deze om cryptocurrencies op te kopen. De Bitcoin trust is het grootste.

Trusts zijn vooral handig voor mensen die crypto willen verhandelen op de aandelenmarkt. Voor sommige is dit de enige manier om aan crypto’s te komen door belasting-efficiënte rekeningen.

Grayscale’s Bitcoin Trust is opgericht in 2013 en is veruit de grootste van het bedrijf. De totale waarde van activa beheerd door Grayscale Bitcoin Trust bedraagt nu meer dan $8,2 miljard.

De Grayscale Bitcoin Trust bezit 481.711 BTC, wat overeenkomt met 62% van de 814.359 Bitcoins die eigendom zijn van beursgenoteerde bedrijven, volgens gegevens van Bitcointreasuries.org.

 

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten