Ripple, XRP
Ripple

Grote crypto whale verplaatst 104 miljoen XRP tokens

Een opvallende transactie heeft onlangs plaatsgevonden op het XRP-netwerk. Een whale heeft maar liefst 104 miljoen XRP-munten verplaatst in één enkele transactie, volgens gegevens van Whale Alert die deze gebeurtenis op het sociale mediaplatform X deelde.

Deze transactie heeft de aandacht van de cryptogemeenschap getrokken, mede omdat de afzender een onbekende whale is. XRP-investeerders speculeren over de mogelijke redenen achter deze grote verplaatsing.

Sinds de transactie op 16 augustus heeft plaatsgevonden, is de prijs van XRP licht gestegen. Op vrijdag daalde de populaire altcoin nog tot onder het niveau van $0,56, maar sindsdien is de koers gestegen naar het huidige niveau van $0,573.

$58 miljoen aan XRP munten verplaatst

De grote whale verplaatste 104,4 miljoen XRP, met een waarde van $58 miljoen, in een enkele transactie. De munten werden overgedragen van een onbekende wallet naar een onbekend adres.

De exacte reden achter deze transactie blijft onduidelijk. Omdat beide adressen anoniem zijn, is het onzeker of het hier om een verkoop van munten gaat, wat een mogelijk bearish signaal zou kunnen zijn. Een andere mogelijkheid is dat de whale zijn portfolio aan het herbalanceren is en meerdere wallets in bezit heeft.

Win VIP-tickets voor de Dutch GP met OKX

Wil je de cryptowereld betreden en misschien Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve samenwerking tussen Newsbit en OKX krijg jij als lezer een unieke aanbieding.

Maak nu een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van maar liefst €50, helemaal gratis. Daarbovenop krijg je ook nog eens een gratis McLaren pet (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

Maar dat is nog niet alles – je maakt ook kans op geweldige prijzen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!

Let op: voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Ripple nieuws

Whales blijven XRP kopen: Accumulatie richting recordhoogtes
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom