Cardano
Cardano

Grote investeerders kopen Cardano, geen zorgen om bearmarkt?

Investeerders met diepe zaken accumuleren momenteel grote hoeveelheden Cardano, zo blijkt uit de data van blockchain-analysebedrijf Santiment. Het analyseplatform zegt dat het aantal wallets met 100.000 of meer Cardano is gestegen naar 25.294 stuks, een hoeveelheid die we sinds april 2022 al niet meer zagen.

Opvallend genoeg is het aantal grote wallets gestegen, ondanks dat er negatief sentiment rondom Cardano heerst op de markt.

Cardano 35 procent gedaald

Vanaf de top van 2023 is Cardano namelijk met 35 procent gedaald. Wat dat betreft is het sentiment op dit moment even om te snijden als het om Cardano gaat. Ook vandaag staat het project van Charles Hoskinson op een daling van 1,08 procent.

De bovenstaande grafiek toont echter dat er hoop is voor Cardano. Het lijkt erop dat de accumulatie-fase definitief is begonnen en de grote jongens weer inkopen, net zoals ze dat voor de bullrun van 2021 deden.

Het lijkt nu dus accumuleren en wachten op de volgende bullrun, om vervolgens weer een nieuwe dump te zien op het retail-publiek. De grote vraag is natuurlijk of het retail-publiek zich hier weer toe laat verleiden.

Cardano actief op GitHub

Santiment kijkt ook naar de activiteit rondom Cardano op GitHub, het platform dat men gebruikt voor ontwikkeling. Daar staat Cardano na Polkadot en Kusama Network op de derde plaats momenteel.

Opvallend is dat Chainlink (LINK) erin geslaagd is om opnieuw de top vijf binnen te komen. Wat verder opvalt is dat Ethereum hier helemaal niet terug te vinden is.

Normaal gesproken roept men toch dat Ethereum zo bekendstaat om de nieuwigheden en ontwikkeling. Uit deze data blijkt dat het vooral de kleinere jongens zijn die daarop uitblinken.

Maar als we Santiment mogen geloven dan staat in ieder geval Cardano er goed op momenteel. Niet alleen op basis van de accumulatie van de asset, maar ook de activiteit op het gebied van de ontwikkeling.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Enthousiasme over Cardano zakt naar dieptepunt
Cardano-netwerk behaalt nieuwe mijlpaal na Chang hard fork
Cardano Chang hard fork gelanceerd, maar loopt tegen eerste probleem aan
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?